Savanyú a szőlő, miért olyan rossz sokaknak a Fidesz 2/3?
Na most utoljára:nem írok nektek többet,mert látnivaló,hogy halvány fogalmatok nincs életről,munkáról,tapasztalatokról.
Így meg olyan ,mintha egy vaknak akarnám elmagyarázni a napfelkeltét.
Na majd pár év múlva...
(egyébként csak örvendezzetek,de megemlítem hogy sok lúd disznót győz alapon ennyi tyúkeszűtől tényleg elment a kedvem.)
Feladta :)
Tudod, mi fiatalok vagyunk, de felnőttek. Hogy mennyit dolgozunk, mi tudjuk, és hogy mit tudunk, mi tudjuk. A kisgazdapártól sincs fogalmad és az italokról sem :) Mindenesetre mindhármunk nevében köszönöm a ma esti szórakoztatást és örülök, hogy láthattunk egy ellendrukkert (az ellenvéleményező szót szándékosan nem írtam), mindenképpen tanulság vonható le belőle, mégpedig, attól, hogy valaki kétszer olyan idős, mint te, lehet kétszer figyelmetlen is.
2202:
Azért VÉGZETT borász létemre van fogalmam az italokról.
Ekkora hülyeség láttán tényleg feladom.Ez már nekem is sok.
(azért ne igyatok olyan pezsgőt,ami nem borból készült,mert az valószínű ártalmas,
Nem kell aggódnod, ha valaki, hát mi tudjuk, hogy mi az, ami árt az egészségnek és mi az, ami nem :)
Végzett borásznak pedig nem illik bírálni mások italozási szokásait, főleg nem többesszám szarnak nevezni mindent, amit mi megiszunk :) És a legnagyobb probléma, hogy a gond, nem is a szakmai szaktudásoddal, hanem a viselkedéseddel volt. Még egyszer köszönjük, nem unatkoztunk :) És a pezsgőm is elfogyott időközben:)
jajj hirtelen végzett borász lett, aki szerint a pezsgő kommersz szar. senki sem írta hogy nem borból van. tanulj meg olvasni, helyesebben szólva értelmezni, azzal vannak a gondok én érzem.
nah, rád untam, okos enged...
ajj, odanézz, micsoda comig out! így bedobni a CO2-t, kár, hogy mivel teljesen oldhatatlan semmi köze a folyadékhoz, amiben van. maximum a bikarbonát és a proton jöhet szóba, ha iagzán értenél hozzá és az orrunk alá akartad volna dörgölni ezzel jössz. de a széndioxidik bárki eljut, aki olvasni tud pl egy ásványvizes palackról. nem baj, ügyes voltál! másrészről a pezsgő nem bor, ugyanis korántsem borból és széndioxidból áll, hanem speciális alapanyagokból készül, amik CO2-t termelnek. nem baj, legalább megpróbáltad. nem sikerült.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:53
Egyébként egyetértek veled,a beíró tuti egy kis senki..mert ekkora hülyeséget még nem láttam leírva.
(egyébként a borból cukor és élesztő hatására lesz pezsgő röviden.Na további jó szórakozást,ekkora tudatlanságon tényleg már csak röhögni lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!