Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Savanyú a szőlő, miért olyan...

Savanyú a szőlő, miért olyan rossz sokaknak a Fidesz 2/3?

Figyelt kérdés
Mindenki károg itt,hogy a Fidesz 2/3-nak nem örülnek meg mi lesz itt... Én örülök,és sokkal jobban meg lennék ijedve,ha a szocik nyertek volna ismét!Istenem,már 8 éve vártam erre:)
2010. ápr. 25. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:

"Én sört bontottam, és csattanós puszi minden Fideszes szavazónak, a többi meg megpuszilhatja a valagam. XD"

Hihiii,ez az!!!!:)

2010. ápr. 25. 20:26
 12/81 anonim ***** válasza:
88%

Igazából nem lesz savanyú a szőlőtök,mert nem lesz.

Meg sok minden más sem...

Te,aki 8 éve vársz,inkább tettél volna valamit a sorsod javításának érdekében.Mit gondolsz,most mi lesz?Amikor még voltak lehetőségek nem használtad ki,most már késő...ez nem az a világ,ahol 0-ról lehet kezdeni.

Érdekes én nem éltem rosszul az elmúlt 8 év alatt sem,mert nem mástól vártam,hogy alámtegyen mindent...

Viszont ismerve kedves Viktorookat bazira nem szeretném,ha most el akarná venni amim van,mert 10 évvel ezelött egyszer már elkezdte...akkor szépen felszámolok,kiköltözök,ti meg szépen vacsizzátok meg a diplomátokat.....

2010. ápr. 25. 20:27
 13/81 anonim ***** válasza:
86%
Gyurcsány megmondta hogy el lehet menni. senki sem fogja sajnálni. a családos, dolgozó embertől nem vesz el, igaz, osztogatni sem fog.
2010. ápr. 25. 20:29
 14/81 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező olvasd el a pártok kormányzás résznél az első kérdést és a válaszokat, sírok a nevetéstől, komolyan nagyon rég nem röhögtem ekkorát, mint az első válaszon :DDDDDDDD
2010. ápr. 25. 20:29
 15/81 anonim ***** válasza:
79%
Pont ez a baj. Olyan nincs, hogy Fidesz-imádó, csak MSZP-győlölő. És nem látják az új pártokat.
2010. ápr. 25. 20:30
 16/81 A kérdező kommentje:

"Igazából nem lesz savanyú a szőlőtök,mert nem lesz.

Meg sok minden más sem...

Te,aki 8 éve vársz,inkább tettél volna valamit a sorsod javításának érdekében.Mit gondolsz,most mi lesz?Amikor még voltak lehetőségek nem használtad ki,most már késő...ez nem az a világ,ahol 0-ról lehet kezdeni.

Érdekes én nem éltem rosszul az elmúlt 8 év alatt sem,mert nem mástól vártam,hogy alámtegyen mindent...

Viszont ismerve kedves Viktorookat bazira nem szeretném,ha most el akarná venni amim van,mert 10 évvel ezelött egyszer már elkezdte...akkor szépen felszámolok,kiköltözök,ti meg szépen vacsizzátok meg a diplomátokat....."

Elöször is nem ismersz,szóval ne irj rólam semmit!!Másodszor az elmúlt 8 évben minden volt csak lehetőségek nem!!!Harmadszor én nem vagyok nullán most sem,és a sorsom se rossz,csak szivből gyűlölöm a szocikat és az mszp-t!Ezért "bömböltem" az elmúlt 8 évben!!

Ennyi...,még valami okos válasz tőled?!

2010. ápr. 25. 20:31
 17/81 anonim ***** válasza:
47%
Olyan van, hogy Fidesz támogató. Ez nem imádat és egyebek, ez csak jó duma, amit egyesek szeretnek használni. Én Fidesz támogató fiatal vagyok, nem pedig imádó és tagadhatatlan, hogy ki nem állom az MSZP-t, talán lenne okom szeretni? Szerintem nem. Erről ennyit.
2010. ápr. 25. 20:32
 18/81 anonim ***** válasza:
56%

jajj, jön az elmegyek duma. én orvosnak készülök és idehaza akarok orvos lenni. ha mindenki elmegy akkor ki gyógyítja akiket itthon hagytok? de sok minden más szakmára igaz. az ovosok 95%-a már a rezindensképzést sem kezdi el. az 5%-ból itthon maradók kevesek egy országnak. persze ez sok más szakmára is igaz.

van szerencsém ismerni a Fidesz eü.miniszterjelöltjét, azt kell mondjam egy nagyon értelmes, barátságos, lelkiismeretes, hozzáértő ember, akinek szívügye az egészségügy. remélem egyszer jó lesz idehaza orvosnak lenni.

2010. ápr. 25. 20:36
 19/81 A kérdező kommentje:
Nézzétek Sopánka Lendvai Ildikót,mindjárt bömböl...
2010. ápr. 25. 20:38
 20/81 anonim ***** válasza:
67%
Nézem :DDD
2010. ápr. 25. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!