Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Migránsellenesek! Mi a konkrét...

Migránsellenesek! Mi a konkrét kivetnivaló a migránsokban? Az, hogy arabok? Az, hogy muszlimok? Az, hogy nem fehérek? Az, hogy nem beszélnek magyarul? Az, hogy nem európakompatibilis az iskolázottságuk?

Figyelt kérdés
Vagy egyéb? De konkrétan! Nem akarok általánosítást vagy hőbörgést!

2016. szept. 29. 19:23
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Mondtam egy szóval is, hogy szeretem őket? Vagy az, hogy nem utálom őket, már annak minősül?
2016. szept. 30. 14:08
 52/59 anonim ***** válasza:
50%

De a többség megtudja tartani a kultúráját, ameddig ő a többség.

Optimális esetben a kisebbség is megtudja tartani a sajátját. Az európai közeg optimálisnak tekinthető, mert itt, ahol dúl a "liberalizmus" és a kereszténység szabadjára vannak engedve az emberek. Az arab világ nem ilyen. Ők agresszívek, visszamaradottak. Nem lesznek olyan h***ék, hogy hagyják érvényesülni a kisebbséget. Ráadásul, nem is kell többségben lenniük, mert jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy egy katonájuk gond nélkül elbánik kb. 50-200 ártatlan emberrel.

2016. szept. 30. 14:29
 53/59 A kérdező kommentje:

A török időkben sem szűnt meg az európai kultúra. Tudod miért? Mert megtanultak együtt élni. A hétköznapokban nem okozott problémát, hogy muszlim fennhatóság alatt van magyar kultúra.

Persze nem támogatom az ilyen jövőt, de nem is nagyon hiszem el, hogy átvennék a többséget és az irányítást Európa fölött. Ez úgy hangzik, mintha az európaiaknak nem lenne egy darab gondolata sem, csak báboznának velük. De egyenjogot adni nem ugyanaz, mint bármit megengedni, Utóbbiról nem is volt szó soha.

2016. szept. 30. 14:36
 54/59 anonim ***** válasza:

#Kérdező

Az migránsnak nevezett illegális határátlépőkkel egy közös dolog azért van bennünk.

A többségük ugyan úgy nem akar itt maradni és velünk élni, mint ahogy a Magyarok többsége sem akarja, hogy idejöjjenek.

Két népcsoportot akik nem akarnak egy helyen és egy időben lenni, nem lehet összezárni.

Az 1300 pedig továbbra sem 1300. A befogadásnak nincs felső határa. Ezt Merkel is megmondta és azóta sem változtatta meg a véleményét. Ha a kvótát Merkelnek sikerül rákényszeríteni a többi országra, akkor a számok mindig emelkedni fognak mivel a befogadásnak nincs felső határa.

E mellett még ott van a családegyesítés. Az már önmagában többszörösére növelheti a számokat.

Itt senki sem attól tart, hogy már rögtön 100 éven belül többen lesznek mind a helyi lakosok, hanem hogy problémát fognak okozni és megkeserítik az életünk, és ha már itt vannak, akkor már nem lehet őket elküldeni.

Pont úgy mint, amikor van egy lépcsőház, ahol viszonylag békében éltek az embere és egyszer csak beköltözik egy új család aki folyton hangoskodik illetve minden lehető módon a többi lakó kárára van.

Törvényesen az ilyet általában nem tudják kitenni az adott lépcsőházból, és hiába vannak a többi lakók 20X annyian, mégis az ő életük minősége fog romlani, nem pedig az egy családé, aki a problémát okozza.

A politikusoknak nem az a dolguk, hogy morálra tanítsák az embereket, hanem hogy képviseljék azt amit az emberek akarnak, akkor is ők személyesen nem tartják etikusnak.

Jelenleg Merkel saját morálját erölteti rá a többiekre. Mivel Merkelre jelenleg nincs alternatíva, ezért az van amit ő szeretne, még akkor is, ha egyébként kisebbségben van a véleményével.

Nem kell ahhoz szeretni valakit, hogy segítsünk neki, vagy nem kell ahhoz gyűlölni, hogy ne akarjunk vele élni. Nem csak ez a két véglet van, hogy aki nem gyűlöli őket, az migráns bérenc és azt akarja hogy idejöjjenek, aki meg gyűlöli őket, az meg azt akarja, hogy mindegyik haljon meg.

Ez nem így van.

A Török hódoltság alatt valóban nem tűnt el teljesen Európa, de csak ezért mert tűlünk már nem nagyon tudtak tovább menni és nem maradtak elég sokáig, utána pedig megkértük őket, hogy a hosszúra nyúlt vendégeskedés után menjenek haza.

Ha most ugyan így szereznénk érvényt az akarunknak, akkor itt is háború lenne, amit szintén nem szeretnénk.

Az egész konfliktus sem abból indult, hogy az iszlám és a nyugat egymással harcolt, hanem az iszlám egyik ágának a hívei nem tudtak együtt élni az iszlám másik ágának a híveivel, ezért elkezdődött egy polgárháború, ami később tovább terjedt.

Hogy kellene őket befogadni, hogy ne kezdjék újra amit otthon nem tudtak befelyezni?

A síita migránsokat a dunán-túlra a a szunnita migránsokat pedig a tiszán-túlra, hogy a duna-tisza közére pedig pár kurdot, hogy azért legyen ami elválaszja őket egymástól?

Ha lehetne látni a konfliktus végét, hogy mondjuk 5 éven belül mindenkit hazaküldhetünk, szerintem a többséget nem zavarná, hogy itt vannak, de így, hogy nem ismerjük a végleges számokat, nem tudjuk mennyi időre jönnének, nem tudjuk valóban menekült e vagy sem, vagy esetleg háborús bűnös, így érthető, hogy befogadási hajlandóság alacsony.

2016. szept. 30. 21:50
 55/59 anonim ***** válasza:

Menj el Fótra ahol a migránsgyerekeket tartják és beszélgess a boltosokkal magánemberként, hogy mi változott amióta ott vannak.

"Az, hogy nem európakompatibilis az...kulturális neveltetésük"

Igen, lényegében ennyi és ez bőven elég.

2016. okt. 1. 18:35
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Na, azért ne mosd össze a bevándorlást a török uralommal. Az agákat kinevezték egy-egy tartomány élére. Neki jól felfogott érdeke volt, hogy az őslakosok termeljenek, és ne haljanak éhen. Jobban éltek a parasztok, mint amikor két király közt őrlődtek. Akkor voltak bajban, amikor még nem foglalták el az országot, mert akkor akármelyik had haladt át a falu környékén, mindegyik elrekvirálta a magáét, és a kutya se törődött azzal, hogy maradt-e valami a parasztnak.
2016. okt. 1. 20:04
 57/59 anonim ***** válasza:
50%

Mi a baj a bevándorlókkal? Te nem olvastál híreket 1 éven át?

Nézd, kb tavaly ilyenkor még én is így gondolkodtam, mint te: azok az emberek undorítóak, akik előre ítélkeznek egy bizonyos népcsoport felett, csak azért, mert esetleg más a vallásuk, vagy a bőrszínük, stb...

De aztán ténylegesen elkezdődött ez a menekültáradat, és megtörtét a kölni eset, amihez hasonlót még életemben nem hallottam, és ami csak a kezdet volt; a csoportos erőszaktevések (sokszor pedofília) egyre gyakrabban történtek, olyan szinten, hogy Svédországban, és Németországban a rendőrségnek figyelmeztetnie kellett a nőket, hogy ne menjenek a menekülttáborok közelébe, Japán összesen maximum 30 menekültet fogadott be (gondolom alapos szortírozás után) és még azok is nekiálltak nőket erőszakolni, német standokra a migránsok miatt ki kellett rakni egy táblát, hogy nőket fogdosni tilos, a nagymamám falujában 50 migráns dobott ki az éjszaka közepén egy családot a házából, Németországban időről időre felgyújtják/szándékosan károsítják a migránsok a szálláshelyeiket, hogy egy jobb helyre vigyék őket, stb stb stb...

A helyet az, hogy én nem akarom, hogy ezt a fajta kultúrát még jobban meghonosítsák európában (igen, tudom, a helyzet amúgy sem volt jó, de az, amit ezek hoznak, az horror)

Egyébként nyugodtan nézegess statisztikákat az iszlám országokról, a szexizmus, homofóbia, idegengyűlölet eget rengető náluk, ami meg is látszik a viselkedésükön. Megint: ez nekem nem kell... Ha ettől xenofób vagyok, hát legyen, bár alapból nem volt bajom a muszlimokkal, sőt, még mindig tudom, hogy van köztük rengeteg normális, de az, hogy a létező összes szegény iszlám országból ideömlenek az embermilliók, az nagyon nem oké. Ha még csak a szírek jönnének, az egy dolog lenne, az meg egyenesen ideális, ha csak a szír nők jönnének a gyerekeikkel, míg a 20as, 30as férfiak harcolnának a hazájukért, de mocskosul nem ez van. A nőket és gyerekeket simán otthagyják éhen halni Szíriában a férjek és apák, mondván hogy szereznek állást, aztán majd kimenekítik a családot, szóval ide főleg a férfiak jönnek, akiknek a jó része még csak olvasni se tud, szóval munkát se lehet nekik adni.

Na ja... Szóval nekem ez a gondom...

2016. okt. 2. 16:54
 58/59 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a migránsokkal csak a külsejüket illetően európai szemmel nézve kihívásokkal küzdő, de szőke nőknek nincs bajuk. A szőke nő ugyanis minden muszlim álma.
2016. okt. 3. 12:49
 59/59 anonim válasza:
Emberek amúgy ebben az országban csak úgy szólok hogy több az emmigráns mint a magyar mivel a Kárpát m a tatár járás után németeket telepítettek be és a tatár kárasban elpusztult a az ország lakoságanak nagy többsége
2016. okt. 26. 21:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!