Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Migránsellenesek! Mi a konkrét...

Migránsellenesek! Mi a konkrét kivetnivaló a migránsokban? Az, hogy arabok? Az, hogy muszlimok? Az, hogy nem fehérek? Az, hogy nem beszélnek magyarul? Az, hogy nem európakompatibilis az iskolázottságuk?

Figyelt kérdés
Vagy egyéb? De konkrétan! Nem akarok általánosítást vagy hőbörgést!

2016. szept. 29. 19:23
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

hm.. 30as, értem mire gondolsz, ebben is van valami:) (talána 80% túlzás, de na:D)

másrészről elérheti egy nép azt az állapotot, hogy minden rendben? Elérte valaha bármelyik nép azt? Azért az eléggé a tökéletes állapotnak tűnik... valami mindig hibádzani fog, nem? Illetve ha belegondolunk a realitásba - afelé a tökéletes állapot felé haladunk mi most?

2016. szept. 29. 21:31
 32/59 anonim ***** válasza:
88%

Nekem konkrétan a következő velük a bajom: Olyanok, mint a tejsavbaktérium. Addig nem nyugszanak, míg tönkre nem teszik saját élőhelyüket. Őrült módon szaporodnak, s aztán mikor elérnek egy bizonyos egyedsűrűséget, kirobban belőlük a békétlen, öldöklő természetük. Most még kevesen vannak, kussolnak. Németországban viszont jelentősen megnőtt a számuk. Rosenheimban pl nappal szinte nem is látni fehér embert az utcán, hiszen ők ugye dolgoznak. Feketét viszont annál többet. Ott már igencsak leromlott a közbiztonság. 5 éve bátran nyitva hagyhattam az autót, a kutya se törődött vele. Most már egy biciklit se lehet őrizetlenül hagyni, mert nyomban lába kél. 5 éve kulcsot kaptam minden házhoz, ahol dolgoztam. (Eleinte kerteket tartottam rendben.) Kilophattam volna a szemüket, hiszen mindenhova szabad bejárásom volt. Most már félnek a németek. És ez a félelem nem alaptalan.

Hallottál már dzsihádról, kérdező? Nézz utána a pontos jelentésének, és megérted, hogy mostantól te sem, és a gyerekeid sem lesztek biztonságban.

Magyarországon jelenleg 4 aktív dolgozó tart el 9 másikat. Nyugdíjast, kiskorút, rokkantat, cigányt, politikust. Ez a szám robbanásszerűen 18-ra fog emelkedni. Számold ki, mennyi lesz egy kiló kenyér ára?

Te most még a szüleid védőhálóját élvezed. De már nem sokáig. Te hány inaktív személyt fogsz eltartani? oké, a nyugdíjasok kihalnak, mert lassan sem gyógyszerre, sem kajára, sem fűtésre nincs pénzük. (A szüleid is így járnak majd.) A rokkantakra is hasonló sors vár. A migránsok viszont jönnek. Őket el kell tartani!

Nekik itt nem jó, de jobb, mint otthon, ahol már tönkretették az élőhelyüket. Az, hogy csalódnak az itteni életben, hamarosan lázongásokhoz vezet majd. Asszonyaink, lányaink se lesznek biztonságban tőlük. Fiatalok, kanosak, és nincs kin levezetni az energiájukat. És ismétlem: csak egy bizonyos egyedsűrűség kell, és robbannak.

2016. szept. 29. 21:32
 33/59 anonim ***** válasza:
24%

"Majd amikor MINDEN EGYES EURÓPAI ÁLLAMPOLGÁR a megfelelő életszínvonalon él, akkor kezdjen jótékonykodni Európa. "

De a migránsok JÖNNEK! És valamit kezdeni kell velük. Függetlenül attól, hogy a magyarok nem akarnak egyet se befogadni, attól ez még egy összeurópai probléma, aminek mi is része vagyunk. Ne csak akkor legyünk EU-s ország, amikor a támogatásokat kell szétosztani. Ezen mit nem lehet érteni?

2016. szept. 29. 21:39
 34/59 A kérdező kommentje:

32es, azért helyenként erősen tulzol! 1300 ember még nem fogja a 9et 18á alakítani.. pláne, hogy az 1300ból nem is kapja meg mind a menekült státuszt..

A dzsihád hasonló mint az evangelizáció... a dzsihád fogalma eredetileg lelki vívódás megvívását jelenti, ahogy az evangelizáció sem egy agresszív térítés... de mindkettőt lehet szélsőségesen értelmezni.. több millió muszlim van a világon, nem fog mindegyik nekiállni háborúzni

(A tejsav meg csak akkor "teszi tönkre" a környezetét, miután a lakóhelyét kimerülésig megdolgoztad, meggyötörted.. jó hasonlat:D)

2016. szept. 29. 21:41
 35/59 anonim ***** válasza:

30-as vagyok.

Kérdező:

Jó, hát a 80% tényleg túlzó, de talán annyira mégsem. Mármint, nem tudom ki mond arról igazat, hogy egy esetlegesen betelepített migráns mennyi pénzből gazdálkodhat egy hónapban. Hallottam már 150 ezret is. Most ha őszintén megnézzük, hány ember összecsapná ebben az országban a két kezét, hogy annyi pénzt vigyen haza? Ráadásul, a migriket ruháztatják, etetik, és még dolgozniuk sem kell, mert Merkel mama úgy kezdte az egészet hogy vendégnek hívta őket.

Mellesleg, amit felvázoltam abban nincs semmi tökéletesség. A tökéletes az lenne, ha senki nem dolgozna, mégis meglenne mindene.

Ha megnézel egy átlag németet, ők nem aggódnak azon, hogy miből húzzák ki hó végéjük, nem fogják kétszer meggondolni, hogy megveszik-e a csokit, amit ő, vagy a gyerek megkíván. Ráadásul, ők még nyaralni is eltudnak menni, nem rúgják ki őket, ha véletlenül lebetegednek. Az ottani átlag életszínvonalat már nevezhetjük megfelelőnek. A luxus életszínvonal Svájcban van, ahol már nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel. Csak a sok magyar törődik bele a nincstelenségbe, és érzi elérhetetlennek a normál életszínvonalat.

Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én úgy emlékszem, hogy nem volt semmilyen szavazás a migránsok befogadásáról. És most nem népszavazásra gondolok, hanem rendes Európa parlamentiről. Szóval, erre ne mondjuk azt, hogy "összeurópai" probléma. Ez egyedül a Merkel által generált probléma, aki már nem tud vele mit kezdeni, ezért lepasszolja.

Ez az igazi kettős mérce. Amikor a Viktor csinál valamit, akkor ő már egyből diktátor, azonban amikor Brüsszelben mindenki megkérdezése nélkül döntéseket hoznak, akkor az rendben van. Itt tenném hozzá, hogy nem vagyok sem vérfideszes, ahogy a Viktor sem a szívem csücske, csak ezek a dolgok akkor is felbosszantanak.

2016. szept. 29. 22:09
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

33#

Valóban összeurópai probléma lett, de akkor nem voltunk európa része, amikor meghívták őket? Minket senki sem kérdezett meg.

Olyan mintha rendezel egy bulit és kiderül nincs elég enni és innivaló, és a bulizókat átküldöd a szomszédba, akik meg csak azt várják, hogy vége legyen a bulinak, mert nem tudnak aludni a zajtól.

Na most mi vagyunk ezek a szomszédok. A gyarmatosítással és az első világháború utáni területi felosztással az angolok, franciák és amerikaiak teljesen szét.@..ták a terséget.

Nem vették figyelembe az országhatárok kiejellésénél az etnikai és vallási ellentéteket. A robbanás csak idő kérdése volt.

Erre most a németek a mások megkérdezése nélkül mindenkit meghívnak a világon, és hirtelen mi lettünk a rossz emberek.

Nem mi indítottuk az arab tavaszt, nem mi gyilkoltuk le Gaddafit és jelenleg sem a mi gépeink bombázzák szíriát.

A nyugati EU tagállamok az érdekeiknek megfelelően figyelmen kívül hagyják a Schengeni egyezményt, és csak akkor alkalmazzák, amikor vissza akarnak valakit toloncolni hozzánk.

Pedig ez egész problémának nem mi vagyunk az okozói és sajnos ki ország vagyunk ahhoz, hogy a megoldása legyünk.

#Kérdező

Nem 1300 emberről van szó. Ha egyszer kinyutjuk az ajtót akkor az majd lesz 1500, utána 2000. Ahol ugye elfér 2000 ember, ott 3000 is. De hát sok jó ember kis helyen is elfér. Mi lenne ha 5000 lenne... és így tovább.

Illetve nem a következő évekre kell csak gondolni.

Hanem, hogy mi lesz 20,30,50 év múlva.

A muszlimok nem keverednek velünk, mert mi becstelenek vagyunk. Csak a segítségünk kell, de morálisan és minden más szempontból magasabb rendűnek tartják magukat. Még az európai emberek segítőkészségét is gyengeségnek látják, amit ki kell használni.

Egy nem muszlim Magyar férfi nem vehetne el egy muszlim nőt, de egy muszlim férfi elvehet egy nem muszlim Magyar nőt.

A gyerekek automatikusan muszlimok lesznek.

Szóval a szám ha lassan is de biztosan, de nőni fog.

Meg van a helye a kultúrák keveredésének is, de annak nem a betelepítés a módja.

Erre vanna a kereskedelmi kapcsolatok, vagy a cserediák programok és egyebek. Ezek szép lassan segítik elő, hogy két kultúra megismerje egymást.

Két egymással nem kompatibilis kultúra mesterséges összeolvasztása viszont nem fog működni.

2016. szept. 29. 22:21
 37/59 A kérdező kommentje:

Ha megnézel egy átlag németet - jó, de van német hajléktalan is, ők sem érték el azt az utópiát!

Illetve igen, 150ezret ha kap, az le a kalappal, már én is jobban érezném magam annyi havi keresettel... de nem Németországban! Azért ne felejtsük el melyik országról van szó!

Azzal nem értek egyet, hogy az lenne a tökéletes, ha nem kéne dolgozni és meglennénk. Hamar anarchiába fulladna az ember unalmában:D

No mindegy, mindenre nem akarok reagálni, itten most érvek csattannak!:D

2016. szept. 29. 22:25
 38/59 Shai-Hulud ***** válasza:

"Amikor a Viktor csinál valamit, akkor ő már egyből diktátor, azonban amikor Brüsszelben mindenki megkérdezése nélkül döntéseket hoznak, akkor az rendben van"

A menekültkvótákról szavazás volt, és többségi döntést hoztak. A 27 tagállamból 22 a kvóták mellett szavazott, 5 pedig ellene. (Mi is.)

Vagyis teljesen demokratikus döntés volt. Még ha nem is tetszik, tudomásul kell vennünk, hogy most leszavaztak minket. Így működik egy demokrácia.

Ha hozzá tartozunk egy szövetséghez, akkor nem mindig csinálhatjuk azt, ami nekünk tetszik, a szövetség közös döntései ránk is vonatkoznak. Akkor is, ha most éppen hátrányosak számunkra.

2016. szept. 29. 22:27
 39/59 A kérdező kommentje:
36os, linkelj egy olyan tartalmat, ami azt sugallja, hogy vannak további betelepítési tervek! Tudom, nincs bizalom az EU felé, de ez még nem alap arra, hogy azt mondjuk, hogy ezentúl betelepítgetés lesz a divat! Konkrétumot vagy semmit az ilyen kijelentéseknél!
2016. szept. 29. 22:28
 40/59 anonim ***** válasza:

#Kérdező

Nem kell linkelnem. Ez így logikus. Ha lesznek kvóták a számok emelkedni fognak.

1,5 millió emberből az 1300 az még egy ezrelék sincs.

A németek nem fognak megállni 1300 embernél. Számukra 1300 ember átvétele nem segítség.

Én is ezt csinálnám a helyükben. Elsőnek kis számmal kell indulni, hogy beleegyezzenek és ha már megvan az infrastruktúra, akkor mindig csak egy kicsivel emelni kell a számokat. Mindig annyival, amennyi még az ingerküszöb alatt van.

Mint ahogy Gandalf mutatta be a törpöket Beorn-nak. Elsőnek ő ment Bilbo-val, majd néhány percenként a törpök kettesével. Mire végzett a történettel már 14-en voltak, vagyis 7X annyian, mint elsőnek.

Én kb pont így képzelem ezt a kvótát.

2016. szept. 29. 23:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!