Mi a kivetnivaló az érpataki polgármester legutóbbi, Izrael-kritikus "műsorban"?
A) az, hogy Izrael politikáját kritizálta
B) az, ahogy Izrael politikáját kritizálta ?
Vannak 1-2 olyan megnyilvánulása az érpataki polgármesternek, amit nyugodtan meg lehet mosolyogni, de a legutóbbi, jelképes akasztásos "műsora" rendhagyó volt, tőlünk nyugatabbra is csinálnak ilyet vagy ennél durvábbat, csak ott nem néhány ember, hanem tömegek.
"Sajnos nem a politikat kritizalta,hanem kollektiven az izraeli nepet."
A kánaánitákat a politika mészárolta le vagy kollektívan az izraeli nép? Jelen pillanatban a a szintén ott élő népeket a politika mészárolja vagy kollektíven az izraeli nép? Néha talán nem ártana gondolkodni, ha lenne mivel...
# 2:
Nem láttam a műsort és fogalmam sincs, hogy miről van szó; de az alapján amit leírtál nincs ebben semmi hazaáruló dolog. Mi köze van Magyarországnak ahhoz, hogy mit művelnek a zsidók Izraelben? Miért zavar az bárkit is, ha véleményt mondanak arról, hogy Izraelben mi folyik?
Ha pedig a cigányokat hoztad fel... Akkor nem ő volt az, aki munkát adott nekik és megélhetést? Mi folyik itt kérem?
"Mi köze van Magyarországnak ahhoz, hogy mit művelnek a zsidók Izraelben? "
Az hogy izrael elfoglalása után a Kárpátok medencéjit tűzték ki legközelebbi céljukul.
Tudod, amikor idióták beszélnek, az egésszel nem érdemes foglalkozni.
A kérdés nem az, A), vagy B, hanem hogy kinek a véleményére adsz.
Olyan ez, mint az evés. Az leszel, amit megeszel. Remélem érted.
"Az hogy izrael elfoglalása után a Kárpátok medencéjit tűzték ki legközelebbi céljukul."
Még szerencse, hogy szemfüles hírnökeink ezt már előre tudják! És melyik medencéjét rohamozzák meg először? :D
Az, hogy az egész műsorszám lényege, hogy lehetett megint egy jót "büdöszsidózni".
A Jobbik miért nem tüntetget az Afrikában zajló háborúk és népirtások ellen, amik a palesztin-izraeli konfliktustól eltérően folyamatosan zajlanak és nem csak 8 évente vannak, ráadásul vagy ötvenszer annyi áldozatot követelnek?
Megmondjam? Ott nem lehet mocskolni a "rüheszsidókat" és nem lehet sátán illumináti antikrisztusozni. Ez a különbség.
"Azzal remelem tisztaba vagy hogy izrael egy bastya a dzsihad ellen? Ha ok ninsenek,akkor a kivalasztott nep- a muzulmanok mar europaban gyilkolnanak mindenkit aki nem ter meg."
Én ugyan Izrael léte mellett vagyok, de ezt mindig is egy nagy baromságnak tartottam.
Ugyan miért lennének már itt Európában a dzsihádisták, ha Izrael nem létezne? Mert akkor végre kijutnának Tel-Aviv tengerpartjára, mert egyedül csak ott lehet csónakra szállni az egész Földközi-tengeren és átevezni Görögországba? Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!