Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz ellenzők, mit szóltok...

Fidesz ellenzők, mit szóltok ehhez? Részletek lent

Figyelt kérdés
A Fidesz bejelentette, hogy ha meg lesz a 2/3, akkor úgy fogják módosítani az alkotmányt, hogy az állami vállalatok felügyelő bizottságában az ellenzéknek kell többségben lenni. Eddig akárkit jelentett fel a Fidesz, nem tárták a parlament elé, mert az MSZP-s túlsúlyban levő felügyelő bizottság leszavazta a javaslatot. Mostantól azonban ha az ellenzék lopáson érne egy Fideszest, az biztos eljutna a parlament, de ami fontosabb, a nyilvánosság elé is. Lehet, hogy mégsem akarnak lopni?
2010. ápr. 22. 19:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
köszi:)
2010. ápr. 22. 22:18
 72/76 anonim ***** válasza:

asszem nem fog kiderülni:D

ma kezdtem: www.igeretcunami.blog.hu

holnap jön az 1.000.000 új munkahely témaköre.. : )

2010. ápr. 22. 22:27
 73/76 BlackSword ***** válasza:

ma 22:18!

Ebben a rendszerben amiben egyet értettünk, még az is ellene van amit úgy említünk, hogy pártfegyelem... ergo a képviselők a párt jóváhagyásával szavazhatnak az én érdekeim szerint...

Persze ennek is megvan a jó/hasznos és a rossz oldala is...

Csak hogy teljes legyen a kép...

2010. ápr. 22. 22:42
 74/76 A kérdező kommentje:

Hogy hogy miért a Fidesz a legkisebb rossz?

MSZP 8 év. Erről kell beszélni?

MDF hagyjuk

LMP SZDSZ új köntösben

Jobbik szélsőséges, radikális párt, az emberek nem veszik már be az OV-al riogatást, meg a többi hazugságot. Ráadásul a programjuk egy álomvilág. Kizárni a nagy tőkét? És akkor ki hoz pénzt ebbe a ratyi országba? OV miért ne tudna kompromisszumos megállapodást kötni velük?Mert a Jobbik ezt állítja? Ez nekem kevés érv. Megszüntetnétek 2 csatornát, mert már annyira magyarkodtok, hogy a TV-ben is csak a Kárpátok közt mehessen? 3000 csendőr? És ki lenne az a 3000 csendőr? Netán a gárdisták? Ráadásul azt itt kommentelő fiatal agymosott kuruc és Jobbik.hu olvasók azt hiszik, hogy az eredményüket ennek az agymosó hadjáratnak köszönhetik. Hát a fenéket. TEljesen nyilvánvaló volt, hogy cigány és zsidó ellenes párt helyből 10%-ról fog indulni. Én ezt már 2 évvel ezelőtt megmondtam itt. 7%-t meg még az LMP is összeszedett. Aki ezt nem látja be... Na mind1.

Szóval maradt a Fidesz. Ők azon kívül, hogy 20 éve ott ülnek, és a kormányzásuk alatt fejlődött az ország (plusszal adták át az államkasszát) mást nagyon nem lehet elmondani róluk. Néhány ügyük volt, de a nagyrészét ki is rakták, ha nem emlékeznétek.

2010. ápr. 23. 05:36
 75/76 anonim ***** válasza:

MSZP 8 év. Erről kell beszélni?

igen kell bezsélni

MDF hagyjuk

miért hagyjuk?

LMP SZDSZ új köntösben

erős túlzás, de kifejtenéd? Netán a kurucról informálódsz?

"Jobbik szélsőséges, radikális párt,"

közhelyek, azt se tudod miről bezsélsz

"az emberek nem veszik már be az OV-al riogatást, meg a többi hazugságot."

hazugságot? OV-val riogatást? mesélj kicsit még nem mondtál kb semmit.

"Ráadásul a programjuk egy álomvilág."

Hát, végülis a fidesznek gyakorlatilag nincs programja, így jogos, hogy arra irigy vagy akinek van.

"Kizárni a nagy tőkét?"

ez hazugság kapásból. definiáld már mi az a kizárni.

"És akkor ki hoz pénzt ebbe a ratyi országba?"

balf.sz, talán ha nem lennél ennyire gyökér, akkor tudnád, hogy a pénzt nem behozni kell, hanem megtermelni. hát észt neked nem osztogattak asszem.

"OV miért ne tudna kompromisszumos megállapodást kötni velük?"

Mert a zsbeükben van 20 éve kb. azért.

"Mert a Jobbik ezt állítja? Ez nekem kevés érv."

nem csak a jobbik állítja, hanem minden tudatos ember.

"Megszüntetnétek 2 csatornát, mert már annyira magyarkodtok, hogy a TV-ben is csak a Kárpátok közt mehessen?"

egy újabb elvakult maszlag tőled. gusztustalan ez a magyarkodó szöveg amit tolsz. fogalmad sincs a valódi okokról.

"3000 csendőr? És ki lenne az a 3000 csendőr? Netán a gárdisták?"

benne van a programban, kerek perec le van írva, hogy mi az a csendőr és hogy köze nincs a gárdistákhoz.

"Ráadásul azt itt kommentelő fiatal agymosott kuruc és Jobbik.hu olvasók azt hiszik, hogy az eredményüket ennek az agymosó hadjáratnak köszönhetik."

agymosás, szóismétlés. és ez inkább fordítva igaz. tudod, a bolond embernek a normális emberek tűnnek bolondnak.

"TEljesen nyilvánvaló volt, hogy cigány és zsidó ellenes párt helyből 10%-ról fog indulni."

aha, cigányellenes. hát ehhez nem tudok mit hozzátenni, annyira szánalmas. zsidó pedig. házifeladat: nézz utána, hogy mi a különbség zsidó kisebbség és izrael között. bér szerintem ez meghaladja azt a parányi mogyoró agyadat.

"Én ezt már 2 évvel ezelőtt megmondtam itt. 7%-t meg még az LMP is összeszedett. Aki ezt nem látja be... Na mind1."

ez nem jelent semmit.

"Szóval maradt a Fidesz. Ők azon kívül, hogy 20 éve ott ülnek, és a kormányzásuk alatt fejlődött az ország (plusszal adták át az államkasszát) mást nagyon nem lehet elmondani róluk. Néhány ügyük volt, de a nagyrészét ki is rakták, ha nem emlékeznétek."

még kihagytál vagy 3-4pártot, hogy miért rosszababk a fidesznél. néhány ügyük, hát igen.

nah mind1, nehéz kommentelni egy ennyire elvakult embert mint te. remélem vissza fog ütni neked. akkor talán tanulsz belőle, bár szerintem még koldusként is orbán lábát nyalogatnád:)

2010. ápr. 23. 09:38
 76/76 A kérdező kommentje:

Utolsó... Az MSZP-ről mit kell beszélni? A 100 lépés programjukkal, a milliárdos lopásokkal, és az állami tulajdon nagy részének teljes elherdálásával hazavágták az országot. Vagy Te is azok közé tartozol, akik szerint a válság miatt tartunk itt? :D

MDF-ről miért kellene beszélnünk? Pfff...

LMP Schiffer. Szerinted ez milyen származásra utal? Kóka miért került szóba, mint pénzelő párt? Az 1 éve létező LMP-nek miért volt több pénze a kampányra, mint a 8 éves Jobbiknak? Hogy lehet, hogy a köztudottan zsidó párt az SZDSZ szó nélkül eltűnik, majd az LMP teljesen véletlenül bekerül? Nem gyanús? Szerintem pont a zsidókra vall. Nem antiszemitizmusból, de azért a zsidók tudnak valamit, ez tagadhatatlan.

Pontosan tudom mit beszélek a Jobbikról, csak annyira bele vagytok bolondulva a pártotokba, hogy egyszerűen meg sem hallotok semmi mást. Röhej, hogy a Jobbikos kommentelők váltig állítják, hogy a Jobbik nem szélsőséges, meg nem radikális. Ti komolyan ennyire gyagyák vagytok? Vagy ezt beszéltétek meg a tag gyűlésen?

Minden tudatos ember. :DDDDDDDDDDDD B*szki, ez akkora ökörség, hogy csak na. Ez kb olyan állítás, mintha azt mondanád, hogy minden virág kék. Van kék virág, de nem minden virág kék. Már bocs. Hidd el, normális, békés, felnőtt ember a Jobbikra nem szavaz. Aki Jobbikost személyesen ismerek, azok mind olyanok, akik nem látnak tovább az orruknál. Attól, mert a Jobbik nem TV reklámokban, és híradókban szerepel, még a dumájukra szomlyazó embereket elérik, bezombizzák.

Politikai elemzők mondták, hogy az MSZP ismét megpróbálkozott azzal, hogy OV-vel riogatják az országot. Erre azonban már immunisak lettek az emberek. Ha ezt sem látod, sztem ne foglalkozz inkább a politikával. :)

Ez megint marhaság, hogy a Fidesznek nincs programja. Ebből is látszik mekkora egy álságos, álszent, számító, hazug párt a Jobbik. Vonáék is pontosan tudják, hogy a Fidesznek van programja. Azt is pontosan tudják, hogy azért nem tárják/ták a nyilvánosság elé, mert a hozzájuk hasonló hiénák egyből lopnának belőle, vagy az idő szűkösségét kihasználva teljesen kiforgatnák/lejárató kampányt indítanának ellene. Ha ennyire vakon hiszel abban, amit a Jobbik tolmácsol neked, akkor sajnos menthetetlen vagy. Vagy TE komolyan elhitted, hogy OV-ék a kétharmad kihirdetése kiállnak, és szétett kézel közlik a néppel, hogy "Bocs, de programunk az nincs."? Ugy ezt nem hitted el?

"definiáld már mi az a kizárni" Igen, tipikus okoskodó, a vitát előre nem vivő visszavágás. Gratulálok. Kb egy 10 éves gyerek szintjét vitázol. :)

A pénzt meg kell termelni. :D Vazz, Te nem hogy közgazdaságtant nem tanultál, de talán a 8 elemit se végezted el. Hadd nem meséljem el, mitől lesz szegényebb, vagy gazdagabb egy ország. Az import export arányához van valami köze.

""OV miért ne tudna kompromisszumos megállapodást kötni velük?"

Mert a zsbeükben van 20 éve kb. azért."

Igen, ez az a tipikus Jobbikos demagógia, aminek semmi értelme, csak jól hangzik, és minden GYIK-es kérdésre el lehet sütni. Mindegy ezt nem boncolgatom, de ez csak szerintetek hangzik jól, amúgy ezer sebből vérzik ez az állítás.

"egy újabb elvakult maszlag tőled. gusztustalan ez a magyarkodó szöveg amit tolsz. fogalmad sincs a valódi okokról."

Újabb Jobbikos fogás, amit szintén ezen az oldalán tapasztalok. Úgy beszéltek, mintha tudatában lennétek valami magasabb igazságnak, de soha nem tudjuk meg, hogy mi az. :D

Arról nem beszéltél, hogy ki lenne a csendőr? Nem "mi?", hanem "Ki?". Nyelvtan óraáról rémlik valami?

Te komolyan azt hiszed, hogy nem egy tudatosan felépített demagóg, karrierista párt hazugságainak/csűsztatásainak/összeesküvés elméleteinek hívője vagy?

Na ettől megint el tud gurulni a gyógyszerem. Mikor a Jobbikos letagadja, hogy a pártja cigányozik, meg zsidózik. Pontosan tudja a marhája, hogy miről van szó, de a szavakon lovagolnak. Ez megint csak ált iskolás szint. Hidd el, a köztudat ismeri a szó jelentését. Ti meg vagy ennyire gyagyák vagytok, vagy direkt bosszantjátok az olyan hülyéket, akik még hajlandóak veletek szóba állni (ez alatt magamat is értem sajnos...) De a kedvedért: Az a baj a jobbikkal, hogy magyarország romákkal kapcsolatos nemzeti problémáit olyan módon próbálja megoldani, ami a cigányság, és a magyarság közti feszültséget növeli. Az, hogy a Jobbik ezt nem így látja, nem jelenti azt, hogy a romák nem érzik így. A te szinteden: Azért, mert szerintem nem sértő, ha anyádat le k*rvázom, attól még egy kívülálló jogosnak tartja, ha ezen besértődsz. Tetszik érteni?

Hát igen nehéz kommentálni, egy ennyire agymosott embert, mint Te. Az a helyzet, hogy nem érek rá naphosszat a híreket olvasgatni, hogy melyik Fideszes éppen mit, vagy miért csinált. Nagyon irigylem a Jobbikosokat, hogy ráérnek egész nap összessküvés elmléeteket gyártani, meg napi szinten otthonosan mozogni az aktuálpolitikában megyére, városra, utcára, Julsika nénire lebontva. Bár nekem lenne ennyi szabad időm. De nincs. Ezért aztán marad a "vak" bizalom egy olyan pártban, amelyik az elmúlt 20 évben folyamatosan milliók bizalmát nyeri el, egy olyan vezetővel, aki sokkal többre vitte az életben emberileg, mint bármelyik másik politikus 40+ évre visszamenőleg.

2010. ápr. 24. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!