Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz ellenzők, mit szóltok...

Fidesz ellenzők, mit szóltok ehhez? Részletek lent

Figyelt kérdés
A Fidesz bejelentette, hogy ha meg lesz a 2/3, akkor úgy fogják módosítani az alkotmányt, hogy az állami vállalatok felügyelő bizottságában az ellenzéknek kell többségben lenni. Eddig akárkit jelentett fel a Fidesz, nem tárták a parlament elé, mert az MSZP-s túlsúlyban levő felügyelő bizottság leszavazta a javaslatot. Mostantól azonban ha az ellenzék lopáson érne egy Fideszest, az biztos eljutna a parlament, de ami fontosabb, a nyilvánosság elé is. Lehet, hogy mégsem akarnak lopni?
2010. ápr. 22. 19:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:

már pedig ha az összes tv fikázza a jobbikot, ha minden párt összefog ellene, akkor annak van ereje, kár, hogy ezt nem érted meg.

ezenkívül mit mondjak azokra az emberekre akik az alapján szavaztak, hogy a jobbikrók kikerültek olyan "lejáratú" képek mint a faroknagyobbítós?

ez sokkal fontosabb dolog mint a titoktörvény vagy a bkv ügy, ugye? még mindig nem válszoltál, hogy miért volt fontos a népnek a titoktörvény, ennyire kerülöd a választ?

elárulom, hogy a környezetemben kapásból 3-4 ember is volt aki fideszre szavazott, és közben szart sem tudott róla. az emberek nem tájékozottak. és nem ésszel szavaznak. az, hogy a többség rájuk szavazott nagyban azért is van, mert fát fát beígért nekik. lásd adócsökkentés. amit most szép lassan vonnak visszafele.

2010. ápr. 22. 21:24
 42/76 anonim ***** válasza:

"A Vona most ezt mondja. Miért kellene hinnünk neki? Mitől hitelesebb Ő egy olyan embernél, aki már 20 éve nyeri el a választok jelentős hányadának bizalmát? Leszóljátok Orbán Viktort? Vona, vagy akár Krisztina hol van hozzá képest? Pff..."

áruild el, hogy mit tett a ti orbánotok vonáékhoz képest?

és itt az újabb pont. én nem vonára vagy morvaira szavaztam. Én a JOBBIK-ra szavaztam érted? Egy pártra szavaztam. Folyamatosan jönnek elő a pontok amik bizonyítják, hogy mennyire nem vagy képben.

mellesleg orbán sokszor bebizonyította már, hogy szart sem ér. soha nem tett semmit, de nyugodtan válaszolj, hogy mit tett, kíváncsi vagyok miért olyan nagy ász figura.

arra is kíváncsi lennék, hogy vajon orbán is kiment e hetente többször a tömegbe az emberek közé, h beszélgessen velük? szerintem meg elbújdokolt, annyira félt, hogy szavazatokat veszít.

2010. ápr. 22. 21:26
 43/76 anonim ***** válasza:
jah és ha már a lejáratásoknál tartunk. a fidesz volt az aki esztergom-ban folyamatosan ellehetetlenítete a jobbik szereplését. egy demorkatikus párt nem tenne ilyet.
2010. ápr. 22. 21:30
 44/76 A kérdező kommentje:
A Fidesz nem is ígért semmi különöset. Nem tudom miről beszélsz. Egész eddig kusban voltak. Még fel is voltatok háborodva rajta, hogy a Fidesz nem hozza nyilvánosságra a programját. Nektek bármit mondhat a Fidesz, az biztos csak rossz. Elég könnyen túlléptek az olyan dolgokon, mint ami ebben a kérdésben is volt. Leszarom a titoktörvényt, ha úgy látták jónak, akkor biztos jobban tudják, mint egy olyan párt, aki eddig nem volt bent a parlamentben, és fogalma sem lehet semmiről. Nem de? Nem értem ezt. Hitelesnek, megcáfolhatlannak tartotok mindent amit egy olyan párt mondd, aki még életében be sem tette a lábát a parlamentbe. Ennyiből Én is írhatnék akármit, a papír, meg az internet bármit elbír... Nem igaz? A Jobbikosok múltja talán fedhetetlen? Nem derült ki még elég turpisság a Jobbikosokról? Nem a polgárpukkasztásra, hanem az MSZMP-s mútlra, a gyilkos gárdistára, a maffiózó baráti körre, és társaira gondolok.
2010. ápr. 22. 21:31
 45/76 anonim ***** válasza:

Barátocskám! Te éppolyan elvakult vagy,mint a Jobbikosok.

Ha nem tudnád, a Fidesz már volt egyszer kormányon,és akkor sem kormányzott jól. Ezért vesztett el egymásután két választást is. Most is csak azért nyert,mert 8 éve csak kampányol.,Minden héten mást mond,és mást ígér,ahogy OV jónak látja hitegetni a választóit.

A jövőben akkor találod jónak a kormányát,ha gazdag vagy legalábbis jómódú vagy. Ha csak átlagember ,vagy éppen pályakezdő,nagyon hamar rá fogsz jönni,hogy ennél rosszabb kormánya nem igen lehet az országnak.

2010. ápr. 22. 21:33
 46/76 BlackSword ***** válasza:

ma 21:13!

Ha nem volt kész tervük, és csapatuk, akkor miért indultak el a választásokon??? Akkor az nem felelőtlenség???

2010. ápr. 22. 21:34
 47/76 A kérdező kommentje:

Orbán mindig is beszélgetett az emberekkel, és igenis kiment közéjük. NE HAZUDJ!

Mikor bizonyította, hogy sz*rt sem ér? Amikor az Öszödi beszéd után nem csinált puccsot, ahogy azt a Jobbik szerette volna? Az lett volna ám a demokrácia. A minimálbért az Ő ideje alatt emelték például kétszeresére. Ez csak egy példa.

Te azért tudsz csak pártban gondolkodni, mert a Jobbikos vezetők mind ismeretlen, tehetségtelen, szájhős senkik. Morvait is be lehet húzni a csőbe egy kerékbilinccsel? Milyen egy b*lfasz már? :D Tudom, hogy nem úgy volt, ahogy a sajtóban megjelent, de annyira balek, hogy megvédeni sem tudja magát? Vicc. Hát Én ilyenre inkább nem szavazok köszönöm. Másrészről a Jobbik könnyen dobott össze mindenkinek tetsző programot, nekik nyilván nem kellett megvalósítaniuk. Azt mondtak amit akartak...

2010. ápr. 22. 21:39
 48/76 A kérdező kommentje:

21:33 Te nagyon nem vagy képben. Nézdd meg a választási eredményeket! :)

1. 2002-ben többen szavaztak a Fideszre, mint 98-ban.

2. Az MSZP abból a sokszor 19 ezer forintból vásárolta meg a nyugdíjasok szavazatait, amit a Fidesz hagyott az államkasszában a 4 éves ciklusa végén. :)

3. 2006-ban azért vesztették el a választást, mert Fetto barátuk nyiltan, sőt becsületében megsértve állította, hogy minden egyes Fideszes állítás rágalom (vizitdíj, tandíj, stb...).

Ennyit a történelemről pajtás :)

2010. ápr. 22. 21:42
 49/76 anonim ***** válasza:

@20:51: ez mind szép, de ha nem regisztrálják magukat álláskeresőként, nem kapnak munkanélküli segélyt... maximum 100.000 nem regisztrált álláskeresővel lehet számolni.. (tudom, hogy a fidesz legszívesebben 2 millióval számolna, de ez akkor is ennyi..)

--------------------------------------------------

@kérdező:

,,A kérdező kommentje:

20:34 Te is annyira vagy képben az ország helyzetével, mint a Jobbikosok általában...''

egyrészt nem vagyok jobbikos, másrészt sértésnek veszem, harmadrészt lehet, hogy jobban értek hozzá, mint te : )

------------------------------------------------------

@20:54: remélem a KSH hiteles forrás neked.. vagy csak a kuruc.info? óbocs. azt meg én nem tartom hitelesnek.

2010. ápr. 22. 21:43
 50/76 A kérdező kommentje:
21:43 Te biztos valami kommunista lehetsz. De jó, hogy már csak a jobbikosokkal kell szájalni. :D
2010. ápr. 22. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!