Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet valaki máshogy is...

Lehet valaki máshogy is antiszemita? Részletek lentebb:

Figyelt kérdés

Az alábbi videóban a teljesség igénye nélkül megpróbáltam összefoglalni, hogy a mai világban hogyan válhat az emberből antiszemita. Ha valamit kifelejtettem volna, akkor kérem írjátok itt meg, hogy a köv. filmem már teljesebb lehessen.

http://www.youtube.com/watch?v=WeNrk6Zpbyo

2010. aug. 18. 15:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
sok igaz van benne, de nem értem ,hogy ebből miért kell videót csinálni egy idegesítő zenével?
2010. aug. 18. 16:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem kellett ilyen videót csinálni. Azért csináltam, hogy mindenki tudja, hogy mik azok a dolgok, amikre még véletlenül sem szabad gondolni, mik azok a dolgok, amikről még véletlenül sem szabad beszélni, ha az ember fia el akarja kerülni, hogy menthetetlenül rányomják az antiszemitizmus bélyegét. Ha valaki nem akar antiszemita lenni, akkor a fenti videó megtekintése különösen ajánlott.
2010. aug. 18. 16:11
 3/13 Harrr ***** válasza:

Én nem félek attól, hogy azt mondják rám, hogy antiszemita. Rám nyomják a bélyeget... haha...

Én tudom ki vagyok, honnan jöttem, és hogy hova tartok. Az hogy mások mit gondolnak, nem szokott frusztrálni. (Figyelek rá mások mit mondanak, gondolnak rólam,de azért van egy határ.)

Aki mindig antiszemitázik, ha valami olyat hall ami nem tetszik neki, az paranoiás.

De lehet, hogy csak én vagyok így. Lehet hogy csak szerintem lett nagy divat ezzel dobálózni.

Ezzel nem leszólni akarom a videód, másnak ettől még segíthet, de én személy szerint nem látom értelmét.

2010. aug. 18. 16:21
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Miért gondolod,hogy a normális emberek többsége antiszemita akar lenni?

Aki az akar lenni,az bőven talál zsidókat gyalázó írásokat,nem kell nekik tananyag.

2010. aug. 18. 16:24
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem szuletett antiszemitasnak. Az elet tapasztalatok tehettek oket ilyenne, de igaza van utolsonak. Nagy divat ennek a szonak a dobalozasa.
2010. aug. 18. 16:26
 6/13 anonim válasza:
66%
Aki azt mondja, hogy antiszemita, az antiantiszemita.
2010. aug. 18. 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

Remélem egyszer megtalálod az életben a boldogságodat :( Nem azzal kéne foglalkozni hogy kik vagy mik irányítják a világot.

Itt a tudás a hatalom. Amíg a zsidók nagy része tanul, a magyar gyerekek pedig csak a tanárokat szivatják, csajoznak, buliznak sb... ne csodálkozzunk tehát hogy a zsidók magasabb pozícióba kerülnek, mint a Magyarok. Szomszédom is speciel zsidó, és pottyantós wc-be járnak xarni, hogy ezzel is spóroljanak, mert olyan csórók, és nem hiszem hogy ők is beleszólnának a világunk irányításába.

Magyarul mondva tény, hogy több a zsidó odafent, de nem azért mert zsidónak született, (ugyanis rengeteg magyar származású is benne van a leggazdagabbak között) hanem mert tanult, okos lett, és jól eltudott helyezkedni.

És akik meg őket szidják, azok meg irigykednek.

És mielőtt lezsidóznának a kedves kommentelők, közlöm hogy nem vagyok vallásos.

2010. aug. 18. 16:36
 8/13 anonim ***** válasza:

azért nem úgy megy, hogy ha tanulsz, akkor minden a tied, mivel magasabb szinteken másoktól függ, hogy hova engednek be.

persze ha van talpraesettséged, kreativitásod és szeretsz harcolni, akkor kiharcolhatod magadnak. de a legtöbb tanult emberből ez hiányzik, neki kell a szabad áramlás, az igazság, de ez nem létezik.

2010. aug. 18. 16:41
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

pár megjegyzés:

a palesztin kb. annyit jelent, hogy "azok akik palesztina területén élnek" az elnevezés a római korból származik, amikor leverték az akkori Júdea tartományban lévő zsidó felkelést, a zsidókat elüldözték (ezért élnek szerte a világban) és a területnek új nevet adtak. a területen élő sok-sok népcsoport lett a palesztin, ha nem lennének zsidók, akkor egymást irtanák, mint ahogy ezt már korábban meg is tették.

A kommentjeiddel kapcsolatban:

1. az 1538 (helyesebben 1536) fok az a színvas (Fe) olvadáspontja. az ötvözetlen acélé ennél alacsonyabb, a vasé jóval alacsonyabb, az erősen ötvözött (pl. saválló) acéloké jóval magasabb.

2. az olvadáspont egyébként lényegtelen, mert a fémek mechanikai tulajdonságai a hőmérséklet növekedésével változnak. a szakító szilárdság, folyáshatás pl. rohamosan csökken. (vagy azt hitted kovácsolásnál azért melegítik az acélt, hogy ne fázzanak???)

3. szerkezetileg a wtc cső a csőben elv alapján épült (itt lehet érzékelni, hogy ez mit jelent: [link] ) az összeomlásnak és az összeomlás lefutásának ez volt az oka. (egyébként viszonylag kevés beton volt benne, mert ez egy acélvázas épület volt, nem pedig egy vasbetonvázas) az egész folyamat megértéséhez pl. építészetet, statikát kellene tanulnod, nem pedig antiszemitizmus videókat készítened.

persze kinek mi a hobbia, csak akkor ne nyilatkozz szakértőként...

2010. aug. 18. 16:50
 10/13 anonim ***** válasza:
57%

nem engedi a hotlinket, akkor itt az egész oldal:

[link]

2010. aug. 18. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!