Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz ellenzők, mit szóltok...

Fidesz ellenzők, mit szóltok ehhez? Részletek lent

Figyelt kérdés
A Fidesz bejelentette, hogy ha meg lesz a 2/3, akkor úgy fogják módosítani az alkotmányt, hogy az állami vállalatok felügyelő bizottságában az ellenzéknek kell többségben lenni. Eddig akárkit jelentett fel a Fidesz, nem tárták a parlament elé, mert az MSZP-s túlsúlyban levő felügyelő bizottság leszavazta a javaslatot. Mostantól azonban ha az ellenzék lopáson érne egy Fideszest, az biztos eljutna a parlament, de ami fontosabb, a nyilvánosság elé is. Lehet, hogy mégsem akarnak lopni?
2010. ápr. 22. 19:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 A kérdező kommentje:

"mindjárt megdőlök érveid súlya alatt.. ahelyett, hogy mindennek elmondanál lehet, hogy érvelned kéne.. vagy csak nem értesz a politikához? ó az megesik. ne aggódj, a magyar választók bő 80%a nem ért hozzá.."

Jah, hogy a Jobbik működése csak puszta politika? Ez jó tanulság mára. Ezzel le is fekszem aludni. :) Mellesleg milyen amatőr párt az, amelyik nekimegy a legnagyobb, és legbiztosabb szavazóbázissal rendelkező pártnak ahelyett, hogy azzal foglalkozna, hogy a másik 4 millió embert állította volna maga mellé? :) Hogyan gondolhattátok, hogy a Fidesz szavazók, akik már 2-szer csalódtak igaztalanul, majd egy ilyen kis pipergőc, senkiházi alakokból álló pártnak bedőlnek? Ott voltak nektek a csalódott MSZP-s, SZDSZ-es szavazók, és az a 40%, aki 4 éve nem ment el szavazni. De nem, a Jobbiknak a Fidesz szavazói kellettek. Most meg be vagytok sértődve, hogy a Fidesz félresöpörte a Jobbikot. Meg is érdemlitek, hogy még az MSZP is elverjen titeket! És egy ilyen párt irányítsa az országot? Kösz nem!

2010. ápr. 22. 21:58
 62/76 A kérdező kommentje:
Az Én munkámat ne féltsétek, Én nem fizetésért, hanem a magam hasznára dolgozom. Nem is kevés pénzért. :)
2010. ápr. 22. 22:01
 63/76 anonim ***** válasza:

úgy látom nem sikerült felfognod, hogy nem vagyok jobbikos.. nembaj, egyefene.. nem várom el tőled ezt a színvonalat : )

mondj már egy konkrétumot amiért a fideszre szavazol? (mondom konkrétumot, ne egy fingként elengedett ígéretet)

vagy bármi érved az ellen amiket írtam. úgy látszik ez nem megy. csak az éljenviktorkirályozás..

2010. ápr. 22. 22:02
 64/76 A kérdező kommentje:
22:02 Ezek közül a pártok közül a legkisebb rossz a Fidesz. 98-2002 között jó volt, amit csináltak. Ennyi. A jobbikot a legkönyebb megvásárolni, majd csak figyeljetek. De szerintem ezen már túl is vagyunk... Nem véletlen, hogy ennyi elvakult Jobbikos van. Mit elvakult? Fanatikus! Jobbikjugend
2010. ápr. 22. 22:06
 65/76 anonim ***** válasza:
Azért tart itt az ország,mert az emberek a "legkisebb rossz-pártra"szavaztak.
2010. ápr. 22. 22:09
 66/76 anonim ***** válasza:

22:02 Ezek közül a pártok közül a legkisebb rossz a Fidesz. 98-2002 között jó volt, amit csináltak. Ennyi. A jobbikot a legkönyebb megvásárolni, majd csak figyeljetek. De szerintem ezen már túl is vagyunk... Nem véletlen, hogy ennyi elvakult Jobbikos van. Mit elvakult? Fanatikus! Jobbikjugend

Jahh, azért nem akar nagytőke hallani sem a Jobbikról, és örűl a korupt fidesznek akit egy egy vastagabb borítékkal és ha mást nem egy kis zsarolással meg lehet téríteni. Ahogy 20 éven keresztül.

2010. ápr. 22. 22:10
 67/76 anonim ***** válasza:

látom nem megy.. az nem én voltam, aki választási eredményekről csevegett veled..

20:34

21:00

21:43

21:48

21:57

22:02

ezekből válogass.. keresd a %ot.. sokat segít..

Łmsr

2010. ápr. 22. 22:11
 68/76 anonim ***** válasza:
mivel nem tárgyalok a kérdezővel, valaki kérdezze már meg tőle, hogy miért a fidesz a legkisebb rossz? miért rosszabb az mszp-nél és miért jobb a többi pártnál? köszi:)
2010. ápr. 22. 22:15
 69/76 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

Miért a fidesz a legkisebb rossz? miért rosszabb az mszp-nél és miért jobb a többi pártnál?

Łmsr

2010. ápr. 22. 22:16
 70/76 anonim ***** válasza:

67%-os "ma 21:48":

még annyit hozzá kell tennem amit írtam neked, hogy amikor azt mondom, hogy pártra szavazok akkor főleg arra gondolok, hogy nem vezérre egy darab emberre. tehát nem istenítem vonát. nem az emberre magára szavazok mint valami királyra, ez a lényeg.

szimpatikus nekem vona, morvai ha eltekintek a degenerált stílusától(tudom, nem jobbik tag), novák, meg a csanád is, stb..)

2010. ápr. 22. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!