Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz ellenzők, mit szóltok...

Fidesz ellenzők, mit szóltok ehhez? Részletek lent

Figyelt kérdés
A Fidesz bejelentette, hogy ha meg lesz a 2/3, akkor úgy fogják módosítani az alkotmányt, hogy az állami vállalatok felügyelő bizottságában az ellenzéknek kell többségben lenni. Eddig akárkit jelentett fel a Fidesz, nem tárták a parlament elé, mert az MSZP-s túlsúlyban levő felügyelő bizottság leszavazta a javaslatot. Mostantól azonban ha az ellenzék lopáson érne egy Fideszest, az biztos eljutna a parlament, de ami fontosabb, a nyilvánosság elé is. Lehet, hogy mégsem akarnak lopni?
2010. ápr. 22. 19:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
mindjárt megdőlök érveid súlya alatt.. ahelyett, hogy mindennek elmondanál lehet, hogy érvelned kéne.. vagy csak nem értesz a politikához? ó az megesik. ne aggódj, a magyar választók bő 80%a nem ért hozzá..
2010. ápr. 22. 21:48
 52/76 BlackSword ***** válasza:

ma 21:26!

Csak hogy nem g párt szokott tárgyalni, hanem emberek a pártból... Hiába mondod, hogy a jobbikra szavaztál, mert nem a jobbik tárgyalt volna hanem Vona vagy Morvai... Ilyen politikával és programmalviszont melyík multi/nagytőkés állt volna velük szóba???

Ebből is látszik, hogy nem vagy tisztában a parlamentális demokrácia szabályaival... Ugyanis nem pártra kell szavazni, hanem arra a képviselőjelöltre aki a legjobban tudja az adott választókerületben élő polgárok érdekeit képviselni... Hiába van egy pártnak tökéletes programja, hiába értek velük egyet, ha az én körzetemben a képviselőjük egy tedd ki had hüljön tutyi-mutyi alak, mert nem fogok rá szavazni... Arra fogok szavazni aki normálisan tudja az érdekeimet képviselni...

2010. ápr. 22. 21:48
 53/76 anonim ***** válasza:

"ma 21:13!

Ha nem volt kész tervük, és csapatuk, akkor miért indultak el a választásokon??? Akkor az nem felelőtlenség???"

nézd, nem vagyok tisztában, hogy mi zajlott akkoriban köztük. az tuti, hogy MIÉP amolyan háttérpártja volt. még annyira sem voltak meghatározók mint a fideszben most a KDNP. igazéból ez nem mind1? most bontakoztak ki rendesen. megvallom én 1 éve még szinte nem is hallottam a jobbikról, ahogy sokan mások. ennyi. most kezdték el a "párt életüket"

2010. ápr. 22. 21:49
 54/76 anonim ***** válasza:

Talán hagyjuk azt,hogy az Orbán kiment a nép közé.

Ja,kihívta őket az utcára,utána cserben is hagyta őket,úgy menekült,mint a villany felgyújtásakor a csótány.

A népet meg szépen össze-vissza verték a rendőrök.

Ha ott mer velük maradni,ez nem történt volna meg.

2010. ápr. 22. 21:51
 55/76 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan mondták!

Úgy alakítják a törvényeket hogy, "törvényesen lophassanak" oszt jó napot.

2010. ápr. 22. 21:53
 56/76 anonim ***** válasza:

"ma 21:48":

bármennyire is nem látszik, de igen tisztában vagyok ezzel.

tudom, hogy vannak képviselők és van a párt és ezért szavazunk két lapon.

És igen így lenne normális ahogy te azt elmondod, hogy amikor képviselőre szavazok, akkor nem nézem a pártot.

egy jóbarátommal erről beszéltünk már sokat. Az a helyzet, hogy a magyar politika ezt nem teszi rendesen lehetővé. Nagyon kevés helyen szavaznak képviselőkre. Tekintettel arra, hogy az őrájuk leadott szavazatok is számítanak a pártoknak. Az lenne normális ahogy te mondod. a legjobb az lenne, ha nem számítana bele a százalékba az, hogy melyik képviselő mit kapott, azaz ha jól tudom ezek a töredékszavazatok.

Sajnos amúgy a képviselőket nem ismerem, a legtöbb ismereteln, minden pártban. egy párt sem erre rendezjkedett be. az ismerősömnek más volt. ő rászavazott egy ismerősére.

Én sajnos pártra szavaztam a képviselő címen is. főleg mert másik városban szavaztam, még csak nem is a hazaira. Akinek igazából utánanéztem kicsit, hogy legalább tudomásom legyen róla, hogy kire voksolok.(voksoltam volna, ha itthon teszem)

2010. ápr. 22. 21:54
 57/76 anonim ***** válasza:
annyit még, hogy ha indult volna a körzetemben egy független akiről tudom, hogy korrekt normális ismerném ,stb, akkor rá szavaztam volna.
2010. ápr. 22. 21:55
 58/76 anonim ***** válasza:
kérdező veled pedig nem vitázok tovább, hisz agyad korlátoltabb mint egy földi gilisztának. aki nem veled van az mocskos jobbikos, de aki nem jobbikos az kommunista,. szánalmas.. menj aludni. holnap meló, már amíg van még munkád ;)
2010. ápr. 22. 21:56
 59/76 anonim ***** válasza:
egyetértek.xD
2010. ápr. 22. 21:57
 60/76 anonim ***** válasza:

Csak hogy nem g párt szokott tárgyalni, hanem emberek a pártból... Hiába mondod, hogy a jobbikra szavaztál, mert nem a jobbik tárgyalt volna hanem Vona vagy Morvai... Ilyen politikával és programmalviszont melyík multi/nagytőkés állt volna velük szóba???

Ebből is látszik, hogy nem vagy tisztában a parlamentális demokrácia szabályaival... Ugyanis nem pártra kell szavazni, hanem arra a képviselőjelöltre aki a legjobban tudja az adott választókerületben élő polgárok érdekeit képviselni... Hiába van egy pártnak tökéletes programja, hiába értek velük egyet, ha az én körzetemben a képviselőjük egy tedd ki had hüljön tutyi-mutyi alak, mert nem fogok rá szavazni... Arra fogok szavazni aki normálisan tudja az érdekeimet képviselni...

Te most viccelsz?

Pontosan azért nem akarnak a Jobbikosokkal tárgyalni a nagytőkések, mert nicsenek a kezükbe. Kénytelenek lennének tárgyalni és nem a zsebbe csúsztatni, sok sok kiválltságért!

2010. ápr. 22. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!