Fidesz ellenzők, mit szóltok ehhez? Részletek lent
ma 21:26!
Csak hogy nem g párt szokott tárgyalni, hanem emberek a pártból... Hiába mondod, hogy a jobbikra szavaztál, mert nem a jobbik tárgyalt volna hanem Vona vagy Morvai... Ilyen politikával és programmalviszont melyík multi/nagytőkés állt volna velük szóba???
Ebből is látszik, hogy nem vagy tisztában a parlamentális demokrácia szabályaival... Ugyanis nem pártra kell szavazni, hanem arra a képviselőjelöltre aki a legjobban tudja az adott választókerületben élő polgárok érdekeit képviselni... Hiába van egy pártnak tökéletes programja, hiába értek velük egyet, ha az én körzetemben a képviselőjük egy tedd ki had hüljön tutyi-mutyi alak, mert nem fogok rá szavazni... Arra fogok szavazni aki normálisan tudja az érdekeimet képviselni...
"ma 21:13!
Ha nem volt kész tervük, és csapatuk, akkor miért indultak el a választásokon??? Akkor az nem felelőtlenség???"
nézd, nem vagyok tisztában, hogy mi zajlott akkoriban köztük. az tuti, hogy MIÉP amolyan háttérpártja volt. még annyira sem voltak meghatározók mint a fideszben most a KDNP. igazéból ez nem mind1? most bontakoztak ki rendesen. megvallom én 1 éve még szinte nem is hallottam a jobbikról, ahogy sokan mások. ennyi. most kezdték el a "párt életüket"
Talán hagyjuk azt,hogy az Orbán kiment a nép közé.
Ja,kihívta őket az utcára,utána cserben is hagyta őket,úgy menekült,mint a villany felgyújtásakor a csótány.
A népet meg szépen össze-vissza verték a rendőrök.
Ha ott mer velük maradni,ez nem történt volna meg.
Ezt komolyan mondták!
Úgy alakítják a törvényeket hogy, "törvényesen lophassanak" oszt jó napot.
"ma 21:48":
bármennyire is nem látszik, de igen tisztában vagyok ezzel.
tudom, hogy vannak képviselők és van a párt és ezért szavazunk két lapon.
És igen így lenne normális ahogy te azt elmondod, hogy amikor képviselőre szavazok, akkor nem nézem a pártot.
egy jóbarátommal erről beszéltünk már sokat. Az a helyzet, hogy a magyar politika ezt nem teszi rendesen lehetővé. Nagyon kevés helyen szavaznak képviselőkre. Tekintettel arra, hogy az őrájuk leadott szavazatok is számítanak a pártoknak. Az lenne normális ahogy te mondod. a legjobb az lenne, ha nem számítana bele a százalékba az, hogy melyik képviselő mit kapott, azaz ha jól tudom ezek a töredékszavazatok.
Sajnos amúgy a képviselőket nem ismerem, a legtöbb ismereteln, minden pártban. egy párt sem erre rendezjkedett be. az ismerősömnek más volt. ő rászavazott egy ismerősére.
Én sajnos pártra szavaztam a képviselő címen is. főleg mert másik városban szavaztam, még csak nem is a hazaira. Akinek igazából utánanéztem kicsit, hogy legalább tudomásom legyen róla, hogy kire voksolok.(voksoltam volna, ha itthon teszem)
Csak hogy nem g párt szokott tárgyalni, hanem emberek a pártból... Hiába mondod, hogy a jobbikra szavaztál, mert nem a jobbik tárgyalt volna hanem Vona vagy Morvai... Ilyen politikával és programmalviszont melyík multi/nagytőkés állt volna velük szóba???
Ebből is látszik, hogy nem vagy tisztában a parlamentális demokrácia szabályaival... Ugyanis nem pártra kell szavazni, hanem arra a képviselőjelöltre aki a legjobban tudja az adott választókerületben élő polgárok érdekeit képviselni... Hiába van egy pártnak tökéletes programja, hiába értek velük egyet, ha az én körzetemben a képviselőjük egy tedd ki had hüljön tutyi-mutyi alak, mert nem fogok rá szavazni... Arra fogok szavazni aki normálisan tudja az érdekeimet képviselni...
Te most viccelsz?
Pontosan azért nem akarnak a Jobbikosokkal tárgyalni a nagytőkések, mert nicsenek a kezükbe. Kénytelenek lennének tárgyalni és nem a zsebbe csúsztatni, sok sok kiválltságért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!