Fideszesek mit gondoltok erről?
Ugye adócsökkentésről papolás 8 éven át. A kampányban végig. A kampány vége fele meg a győzelem után már arról votl szó, hogy izél idén már tuti nem lesz változás mert annyira szarban az ország.
Ma pedig olvasom, hogy adócsökkentés max 3-4éven belül esetleg a vállalkozóknak(gondolom ilyen 1-2ezer Ft-nyi fog majd kijönni), és a többi majd talán 6 év múlva.
Tudom, titeket nem érdekel, de szerény véleményem szerint át lettetek verve, hát jó étvágyat hozzá! Várható a többi ígéret visszavonás is asszem.
A következő amire iszonyat kíváncsi leszek, az a közbiztonság, hogy azzal mit kezdenek.
szerencsétlen, nem arról van szó, hogy mit lehet tenni, hanem arról, hogy hazudozással nyertek, ezt nem fogja fel a kicsi agyad?
ha én lehazudom a csillagokat is az égről és utána megmondom a tutit, hogy a nagy része nem fog menni úgysem, akkor a magadfajta birka helyesel, hogy iggen jól csinálom jól beszélek mi? hát igen...
"Ma a Class FM híreiben szerepelt, "lesz adócsökkentés""
Igen, lesz. De csak három-négy év múlva, és csak a vállalkozók számára. Talán...
bármikor borítékolom, hogy több eszem van, mint neked.
másrészről, szerinted ki nem hazudott? ha már feleannyit megtesznek, mint amit mondanak én nagyon elégedett leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!