Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek mit gondoltok erről?

Fideszesek mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ugye adócsökkentésről papolás 8 éven át. A kampányban végig. A kampány vége fele meg a győzelem után már arról votl szó, hogy izél idén már tuti nem lesz változás mert annyira szarban az ország.

Ma pedig olvasom, hogy adócsökkentés max 3-4éven belül esetleg a vállalkozóknak(gondolom ilyen 1-2ezer Ft-nyi fog majd kijönni), és a többi majd talán 6 év múlva.

Tudom, titeket nem érdekel, de szerény véleményem szerint át lettetek verve, hát jó étvágyat hozzá! Várható a többi ígéret visszavonás is asszem.

A következő amire iszonyat kíváncsi leszek, az a közbiztonság, hogy azzal mit kezdenek.

2010. ápr. 22. 09:36
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, mégis mit vársz? A magyar emberek nagyon nagy többsége egyszerű birka, akit lehet etetni ilyen adócsökkentéses dolgokkal.

Ha megfigyelted, már a választások első fordulója előtt szabadkoztak, és puffogtattak olyan dolgokat, hogy "nyolc év hibás kormányzását nem lehet négy év alatt rendbe tenni", meg hogy "senki sem várhatja el a Fidesztől, hogy négy év alatt itt Kánaán lesz", de a kedvencem akkor is az volt, amikor bevallották, hogy "ők valójában legalább tíz évre terveznek, és bíznak abban, hogy a magyar lakosság támogatni fogja őket".

De tudod, a birka embert nem érdeklik az ilyen kiszólások. Őket csak az érdekli, hogy a politikusok azt mondják, amit ők hallani akarnak, ezt pedig demagógiának hívják. A Fidesz mindig is demagóg párt volt, az öszes kampánya erre épült, Viktor császár összes nyilatkozata erre épült... Amire sokan nem emlékeznek, az a '98-'02-es időszak volt. Amikor a vállalkozókat kivéve mindenki nyomorgott, és bár a gazdaság egész jól állt, a nép ebből semmit sem érzett a 25 000-es minimálbér mellett. Akkoriban tömegeket tudott megnyerni az MSZP azzal, hogy fizetésemelést ígért az egészségügyi dolgozóknak, tanároknak, egyéb közalkalmazottaknak, valamint a nyugdíjasoknak. Ez is egy tipikusan demagóg viselkedés volt, de hát a birka magyar arra fog szavazni, aki megígéri, hogy pár forinttal többet fog keresni havonta, akji pedig be akarja fagyasztani a béreket, megszüntetni a 13. havi nyugdíjat, stb., arra nem fog szavazni.

Magyarországon így működnek a dolgok. Én már a választások előtt tudtam, hogy négy év múlva mikkel fog mentegetőzni a Fidesz, amiért semmit sem csinálnak, mert ezt konkrétan elmondták. Látod: a kettős állampolgárság megadása elsődleges cél, a magyar gazdaság fellendítése meg utolsódlagos. Ezt négy év múlva minden magyar a saját bőrén fogja megtapasztalni, addig viszont az okosak elviselik a szidalmakat. Lesz még idő, mikor visszasírják a szemétláda Bajnait, meg a Gyurcsány-korszakot...

2010. ápr. 22. 10:12
 12/46 anonim ***** válasza:

Jobbikos vagyok, tehát nem nagyon bízom a Fideszben, de amilyen gödörbe taszították az országot Elqróék, kell pár év ahhoz, hogy abból ki lehessen kecmeregni. Emiatt nem lehet a Fidesztől (se) csodákat várni.

Egyébként itt van a Fidesz cikke ezzel kapcsolatban:

[link]

2010. ápr. 22. 10:14
 13/46 A kérdező kommentje:

"Ahogy a szavaidból kiveszem te eddig se adóztál, ezután se fogsz kevesebbet fizetni."

ebben sajnos igazad van. nem keresek szarul, de cserébe összesen 80.000 Ft bruttó a bejelentett bérem. Elhiheted, hogy rohadtul szarul esik, hogy nem lesz nyugdíjam, hogy gyakorlatilag a becsületesen adózó embereket "lopom" így meg kényszeresen, mert a főnököm nem jelent be többre. De őt is megértem, hisz nagyon drága lenne az úgy. mondjuk tuti szerepet játszik itt a kapzsisága is.

én örülnék neki, ha rendesen adózhatnék én is elhiheted. És ha egyszer vállalkozást indítok, akkor nem szeretném én is kihasználni az alkalmazottaimat úgy mint engem használnak most. De ezzel a rendszerrel nem sok esély van rá.

2010. ápr. 22. 10:15
 14/46 anonim ***** válasza:

Gondolom ezt a kérdést is szeles laszlo nevü b@zerátor tette fel. Vérnyomásod jó még? Fogd már fel azzal a kis agyaddal, hogy nem lesz jobbik egy darabig, és ha így elbunkulsz, biztosan le fogsz csuszni amitől parázol, és utána még a cigók is seggberépáznak.

Nem én voltam.

Engem az hogy most nem lehet hirtelen adót csökkenteni az nem lep meg. Sőt nem is vártam! Ennél sokkal mélyebb gondok vannak a Fidesszel, " és a politikai elittel" de ez nem az a kérdés!

2010. ápr. 22. 10:16
 15/46 A kérdező kommentje:

"Kérdező, mégis mit vársz? A magyar emberek nagyon nagy többsége egyszerű birka, akit lehet etetni ilyen adócsökkentéses dolgokkal. "

de érted, itt a bizonyíték arra, hogy hazudnak, itt a titoktörvény, stb, és akkor még azt olvasom, hogy a fideszesek 3/4-e várja a 2/3-ot. ennyire nem lehet az ember hülye vagy mégis? nem fogom fel ,hogy mi az isten jár ezeknek az agyában.

2010. ápr. 22. 10:16
 16/46 anonim ***** válasza:
0%

ja hogy a másik a közbiztonság ?

figyel, mégis mit kellene kezdeni vele ?

amikor ebben a k országban a legmagasabb az egy főre jó rendőrök száma egész európában állítólag, szerinted mégis mi a frászt kéne enni, hova kellene még növelni a számukat, ha egyszer értelmetlen ???

A csendőrség meg igazából szintén egy elvetemült ötlete sztem valakinek, aki nem tudott aludni aztán kiagyalta ezt az ökörséget. Milyen csendőrség? Miről beszélnek?

2010. ápr. 22. 10:17
 17/46 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, amikor írtam, nem láttam az utolsó hozzszólást. Egyáltalán nem nyomorgott az ország lakossága Orbánék kormányzása alatt, sokan (nemcsak vállalkozók) egész tűrhetően éltek. Meg aztán meg kell nézni, mennyi munkaélküli volt akkor, és ezt össze lehet vetni a jelenlegi állással. Meg még jó néhány területen is lehet(ne) összehasonlítást végezni...
2010. ápr. 22. 10:20
 18/46 anonim ***** válasza:

A csendőrség meg igazából szintén egy elvetemült ötlete sztem valakinek, aki nem tudott aludni aztán kiagyalta ezt az ökörséget. Milyen csendőrség? Miről beszélnek?

Aki nem érti mi a nymozóhatóság és a rendfentartás között a lényegi eltérés annak lehetetlen megmagyarázni.

Nem a név a lényeg, csak te ezt nem akarod megérteni.

A lényeg a teljesítmény ár/érték aránya.

A rendőrség szervezetei formálya nem teszi lehetővé hogy annyiból, olyan racionálisan tevékenykedjen.

Lehetne sherifnek is hívni, de az Eu idegen.

2010. ápr. 22. 10:21
 19/46 anonim ***** válasza:
Az "előző vagyok" állítást a 10:14-re értettem. Látom, eléggé pörög ez a fórum.
2010. ápr. 22. 10:22
 20/46 anonim ***** válasza:

"Előző vagyok, amikor írtam, nem láttam az utolsó hozzszólást. Egyáltalán nem nyomorgott az ország lakossága Orbánék kormányzása alatt, sokan (nemcsak vállalkozók) egész tűrhetően éltek."

Te konkrétan dolgoztál már akkor, vagy csak a statisztikákat nézed?

2010. ápr. 22. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!