Mit gondoltok a mostani tüntetésekről amelyek Magyarországon történnek?
Békénhagyva tüntetnek a demokráciáért azok, akiknek a haverjai a tömegbe lövettek többször is tüntetéseken. Remélem nem csak én érzek ebben visszásságot.
"Görögországban is elértek dolgokat a tüntetők"
Ha szerinted a görög adósság felét a tüntetők miatt engedték el, akkor nagyon naiv vagy.
Az a véleményem, hogy akik most tüntettek, azoknak a zöme 2006-ban az akkori törvényszegő és jogtipró hatalmat éltette, az akkori tüntetőket pedig csőcseléknek titulálta!
Tisztelet a kivételnek természtesen, én ezt az "egymilliós" facebook csoportra értettem most (de nyilván köztük is vannak kivételek, tőlük elnézést kérek)!
Semmit amíg ez a magyarellenes a nemzetközi nagytőke pénzelte politikai elitünk uralkodik felettünk!
Ne hogy azt hidd hogy Orbán nem fog lövetni!
A Görögöknek nem ilyen a vezetésük, ott nem is akarták nyúzni a görögöket, és alig valamit teljesítettek.
Amit amúgy is muszály lettvolna.
Gondolkodj!
Mennyit keresnek a görögök és mennyit a magyarok, mekkora kedvezményeik és szocellátásuk volt és még van is, és ezzel szemben mi magyarok hogy állunk!
Hamer rájössz, hogy még mindíg mérföldekkel jobb az életszínvonaluk mint nekünk.
A magyar egy kifosztható nép, és a természet a többit elvégzi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!