Fideszesek! Mit gondoltok, miben változtatna a fidesz, ha jövőre megválasztanák? Vagy csak ígérget?
Kedve politika iránt érdeklődő barátaim.
Tegyétek már félre az ideológiátokat.
Nézzetek szembe azzal hogy a nagy közös a húsos fazék és akik eddig falatoztak azoknak ezután is nagy az étvágyuk.
Aztán ott vannak a lobbi csoportok akik csak az aranykanalak az étkezéshez. Hogy akik már kóstolgatták a fazék tartalmát azok nem fogják eldobni vagy bebuktatni a kanalaikat hogy tudjanak csipegetni.
Hol lesznek itt szerkezeti átalakítások ? Pedig ezek nélkül csak az eddigi állapotokat rögzítik.
A jobbik az egyetlen akinek nincs kanala és nem érdekli senkinek az érdeke aki most falatozgat vagy eddig tette!
"A jobbik az egyetlen akinek nincs kanala és nem érdekli senkinek az érdeke aki most falatozgat vagy eddig tette!"
Te nem igazán látod át ezt az egészet azért legyünk őszinték..
Azért annak idején a FIDESZ azt is megígérte és betartotta, hogy a közalkalmazottak fizetését 50%-al növelte.
Namármost 2002 óta fizetésem bruttó, 10e forinttal nőtt :))) tiszta röhej.
Én voltam és maradok is FIDESZ párti.
A Jobbik nekem is szélsőséges.
Jobbikos vagyok Debreceni.
Ismerek minden vezetőt és ugyan olyan emberek mint mint bárki . Nincsenek érdekeltségeink. De jelentkezz tagnak és nézz szét belülről. Akkor majd talán meglátod azt is hogy akadnak akik a a szélsőséges nézeteik miatt akarnak jobbik szimpatizánsok lenni, de nem kapnak hozzá ideológiát. Már nem egy néhány szavazattal rendelkező szervezet vagyunk hanem egy párt aki dolgozni szeretne a nemzeti értékek képviselete érdekében.
A baj hogy még mindig akad olyan hang aki másként üvölti vissza amit mi mondunk.
Mi csak szolgálni szeretnénk, tisztességesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!