Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek akár egy bűncselekményt elkövet embert is megválasztanak polgármesterüknek?

Figyelt kérdés
pl. Polgár Tóth József, Vagy Szabó Lóránt Dombóvár. Én Jobb oldali gondolkodású ember vagyok, de ha a mi oldalunkon korrumpálódna valaki biztos hogy nem szavaznék rá.
2010. okt. 10. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Az a vicc az egészben, hogy egy pénzügyi közvetítőnek erkölcsi bizonyítvány kell, politizálni meg lehet priusszal is....
2010. okt. 10. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Én az embereken naponta meglepődöm.
2010. okt. 11. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért lehet ez, mert Magyarországon vagyunk, ahol mindezek nem számítanak. És mindezek ellenére nem értjük, hogy miért nem következik be nálunk valódi változás. Pl Ausztriában élő ismerősöm egy munka kivitelezése kapcsán elmondta, hogy náluk egy szerződés nagyon komoly dolognak számít. Felelősséged van azért, amit aláírsz. Nálunk ez sem számít a politikában meg pláne nem. Nem szabadna megengedni, hogy a politikusok ilyen mélyen beleszólhassanak a gyakorlati dolgainkba, mert igazából nem értenek hozzá, sőt, hogy őszinte legyek semmihez sem. (vagy nagyon kevesen vannak, akik igen, de nem érvényesülhetnek)

Nos, talán hasonló dolgok miatt nem zavarja az embereket, hogy politikusaink bűnözők. "Jó ez nekünk így!" Ezt láttuk, ezt utánozzuk......

2010. okt. 13. 10:22
 4/5 ceri ***** válasza:

Azért mert az emberek ugyan azon a morális szinten állnak, mint akire szavaznak. Olyan is van aki tájékozatlan ill. nem gondolkodik. Ez utóbbi minden párt szavazóbázisára vonatkozik, legfeljebb a mérték más.

Nagyon érdekes lenne a bűnözési statisztika, ha nem lennének az elkövetésnek, büntető szankciói. Szerintem az emberek döntő többsége bűnözne. Sajnos.

2010. okt. 14. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
mert barmok
2010. okt. 14. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!