Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én soha nem politizáltam, de...

Én soha nem politizáltam, de ha facebookon időnként bele-bele futottam 1-1 Bayer Zsolt cikkbe, azok mindig tetszettek, mert szókimondóak és leírják azt, amit más nem mer. Most mi ez a hatalmas utálat őfelé?

Figyelt kérdés

2016. aug. 23. 16:28
1 2 3 4 5 6
 51/54 tetro ***** válasza:
88%

20.54

"Most mit nem értesz azon, hogy ha egy kutatás során nem elhanyagolható tényezőket figyelmen kívül hagynak, akkor az egy marék fos? "

Melyik kutatás melyik részleteket hagyta figyelmen kívül? Ez alapján jártas vagy témában.

A te ismereteid alapján mi miatt lehet, hogy rengeteg ember gondolja úgy, hogy a romák genetikusan bűnözők, ha tíz éve nem gondolták ezt? Fosozhatsz, meg fikázhatsz másokat, de akár megpróbálhatsz válaszolni is.

2016. aug. 23. 21:05
 52/54 anonim ***** válasza:
3%

"i. Ha mindet cigányok követték volna el (amiről valóban nincs statisztika),"

Erről beszélek. Ha nincs, akkor nem tudjuk megállítani, hogy vajon a megoszlás mennyire befolyásolhatta a válaszadókat.

Lehet azokban az időkben többet követtek el és emiatt kapjuk azt az eredményt.

"A te ismereteid alapján mi miatt lehet, hogy rengeteg ember gondolja úgy, hogy a romák genetikusan bűnözők, ha tíz éve nem gondolták ezt?"

Az idő, az évek meg a tapasztalat.

Több esetről szereznek tudomást.

2004-ben nem voltam fent közösségi oldalon.Most fent vagyok. Ma láttam pont, hogy egy ismerősöm ismerőse kéri a segítséget, mert romák lopták el a kutyáját.

2016. aug. 23. 21:12
 53/54 anonim ***** válasza:
16%
Csak a szokásos liberális hiszti.
2016. aug. 24. 15:16
 54/54 anonim ***** válasza:
0%
Ha a vonatok tartanák úgy a menetrendet, mint a liberális hisztériák, az nagyon jó lenne. (Amúgy én nem csípem Bayert, közepes tehetségű pártkatonának tartom, de pont azokban van igaza, amik miatt ezek az emberek most kiadtak.
2016. aug. 24. 15:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!