Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én soha nem politizáltam, de...

Én soha nem politizáltam, de ha facebookon időnként bele-bele futottam 1-1 Bayer Zsolt cikkbe, azok mindig tetszettek, mert szókimondóak és leírják azt, amit más nem mer. Most mi ez a hatalmas utálat őfelé?

Figyelt kérdés

2016. aug. 23. 16:28
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
8%

"szerintem a gond az, hogy okádék, aljas, rasszista írásaival sokat tett azért, hogy a cigányok megítélése néhány év alatt elképesztően leromlott és ezzel együtt elképesztően növekedett az országban a rasszizmus"

Persze, emiatt.:D

A romák nem tettek érte :D

2016. aug. 23. 19:04
 32/54 tetro ***** válasza:
95%

19.01

na még egyszer. hátha most látod te is:

[link]

2016. aug. 23. 19:04
 33/54 tetro ***** válasza:
96%

19.04

nem, a romák így együtt mint romák nem tettek érte. vannak romák, akik bűnözők. a többieket gyűlölni, "mert tettek érte", ez a nettó rasszizmus.

évekkel ezelőtt volt egy kurzusom az egyetemen. média repzentáció - értéktársítás. 2005től 2008-ig a romák megítélése kb a felére romlott. ezt semmi nem indokolta. pl nem nőtt a bűnözés, vagy a gyilkosságok száma egyáltalán. egyetlen dolog nőtt ebben az időszakban, a negatív értéktársítással, sokszor szélsőséges riportok a cigányságról általánosítva. mert bármilyen hihetetlen számodra, a többség a véleményét ezek alapján alakítja ki, nem a személyes tapasztalatai alapján.

2016. aug. 23. 19:08
 34/54 Andizsuzsi ***** válasza:
96%

"Egyáltalán hol írt trágárságot?

Azt tudom, hogy Heller tud anyázni, azt már láttam."

Például a blogján a játékvezetőkről (görög-magyar vízilabda)

Úgyhogy az azeri meg a horvát ge.c.iláda kéz a kézben bas.s.za meg a büdös ku.r.va anyját!

2016. aug. 23. 19:09
 35/54 tetro ***** válasza:
95%

19.09

azért ilyet ritkán olvasni az ÉS-ben mondjuk :D

2016. aug. 23. 19:11
 36/54 anonim ***** válasza:
3%

Komolyan ezt tanították az egyetemen? :D

És szerinted ott nem megy a polkorrekt téma? :D

Honnan tudod, hogy a bűncselekményeket kik követték el?

Szerintem az átlagember azt se tudta a balhéig, hogy létezik.

Mikor meg elolvasta, akkor csak helyeselt, mert ő is ezt gondolta már előtte.

Az egyetemen arról nem beszéltek, hogy nem az olaszliszkai eset volt az egyetlen, csak a többi nem kapott sajtóban szerepet, mert nem halt meg senki?

2016. aug. 23. 19:15
 37/54 anonim ***** válasza:
3%

"Például a blogján"

Ami semmit nem számít, legalábbis nem annyira releváns.

2016. aug. 23. 19:17
 38/54 tetro ***** válasza:
95%

19.15

olyan mintha neked valami gondod lenne az egyetemekkel. is. vagy véletlen, hogy kétszer sikerül egy kommentben azon élcelődni, hogy valaki egyetemen tanul vagy tanít?

2016. aug. 23. 19:18
 39/54 anonim ***** válasza:
3%
Ezt nem nevezném tanításnak, hogy hasraütésszerűen osztja valaki az észt.
2016. aug. 23. 19:23
 40/54 tetro ***** válasza:
95%

19.23

szóval egy meg nem nevezett tanár, egy meg nem nevezett egyetemen, csak is hasára csapva oszthatja az észt. mert ez történik minden egyetemen? vagy hogy sikerült erre az elmés következtetésre jutni?

2016. aug. 23. 19:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!