Én soha nem politizáltam, de ha facebookon időnként bele-bele futottam 1-1 Bayer Zsolt cikkbe, azok mindig tetszettek, mert szókimondóak és leírják azt, amit más nem mer. Most mi ez a hatalmas utálat őfelé?
7#
Puzsér Róbert szintén szókimondó újságíró és médiakritikus, csak épp ezerszer kulturáltabb és színvonalasabb Bayernél, mert ő a vulgaritást, mint újságírási eszközt használja, nem pedig öncélúan fröcsög, mint egy mucsai paraszt 2 liter fröccs után. Aztán mit is kapott eddig a figura? Ja igen, lófaszt a seggébe meg 10 polgári pert a nyakába a Fidesz kedvenc műsorvezetőjétől.
ma 16:49
Mert ha kiposztolja, akkor már állhat is sorba az állami kitüntetését?
Akkor majd hősködhet, de addig ne dobálózzon hülyeségekkel, hogy bárki leírja.
Mert Facebookon nem mer véleményt nyilvánítani, akkor máshol se.
Egyáltalán hol írt trágárságot?
Azt tudom, hogy Heller tud anyázni, azt már láttam.
"Puzsér Róbert szintén szókimondó újságíró és médiakritikus, csak épp ezerszer kulturáltabb és színvonalasabb Bayernél, mert ő a vulgaritást, mint újságírási eszközt használja, nem pedig öncélúan fröcsög, mint egy mucsai paraszt 2 liter fröccs után. Aztán mit is kapott eddig a figura? Ja igen, lófaszt a seggébe meg 10 polgári pert a nyakába a Fidesz kedvenc műsorvezetőjétől."
HAHAHAH :D Puzsér nem kapott lovagkeresztet, és Bayer sem ezért a nélkülözhetetlen újságírási műfajért kapott...
milyen érzés hazudozni? nem ezt mondta
18.46
mond hogy trollkodsz könyörgöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!