Én soha nem politizáltam, de ha facebookon időnként bele-bele futottam 1-1 Bayer Zsolt cikkbe, azok mindig tetszettek, mert szókimondóak és leírják azt, amit más nem mer. Most mi ez a hatalmas utálat őfelé?
"és leírják azt, amit más nem mer"
ezt komolyan, annyira imádom.
tegyük fel, hogy odamegyek hozzád és elkezdek veled üvölteni, hogy egy k***ög kis b**i vagy, aki arról álmodik, hogy egyszerre két méteres fekete bránert tuszkoljanak a s**gébe, mert egy már kevés lenne, akkor én vagyok a király csávó, mert kimondom azt, amit más nem mer?
nem? miért nem? tán, mert nincs igazam?
na akkor ezen gondolkodjál el...
Nekem semmi bajom azokkal, akik szeretik Bayert, de legyünk őszinték az olyanokat mint te jó lenne egy láncfűrésszel feldarabolni, hogy ne szennyezzétek a magyar nemzet testét.
-szókimondó és leírtam, amit más nem mer! Ide a Lovagkeresztet.
Érted már?
-szókimondó és leírtam, amit más nem mer! Ide a Lovagkeresztet.
Érted már?"
Gyakorin bárki mer hősködni.
Linkeld be a Facebook oldalad úgy, hogy ugyan ezt kiírod a faladra.
Érted már?
"pár év míg leromlik itt is a közbiztonság, ezeknek a bevándorló tetveknek köszönhetően, aztán a ti szátok fog a legjobban sírni miatta kedves #3..."
az egész migránsbuli idehaza úgy kezdődött, hogy a Sopronban leszedtek egy adagot a vonatról, hogy nem utazhatnak tovább. addig tízezrek keltek át az országon úgy, hogy észre se tetted.
akkor mi is az érved?
"Gyakorin bárki mer hősködni.
Linkeld be a Facebook oldalad úgy, hogy ugyan ezt kiírod a faladra.
Érted már?"
Majd ha betolnak a fenekem alá jól fizető ún. "újságírói" mert láthatóan ma már attól, hogy olyan stílusban írsz mint egy részeg állat már az vagy -állást, meg állami kitüntetéseket még a vércsoportomat is nyilvánosságra hozom, addig nem! Végülis ha Bayernek bejött majd én is írok ilyeneket, hogy azannyátmindencigánynak meg seggarcúhazaárulóemeszpé, aztán majd az tetszeni fog meg szókimondó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!