Most hogy gondoltok Gyurcsány Ferencre?
Ááááááá megjött a 36%-os "hőshazafi" válaszoló, már ugy aggódtam drágaságom...azt hittem nem jössz,valami baj van..
Indoklást megint kihagytad mint mindig..
Egyetértek 36%-al, szerintem is egy idióta. Annyi pozitívumot tudok felhozni maximum hogy ő legalább beismerte hogy kamuzott/kamuzik folyvást.
Kérdező, ha indoklás kell, a válasz relative egyszerű. Fogd a pozitív irányú intézkedéseiket, amikből valamiért én egyet se tudok felsorolni, és tedd a mérleg egyik serpenyőjébe. Aztán fogd a negatív intézkedéseiket (kölcsönfelvételek, Malév tönkrevágása, polgári lakossággal szembeni erőszak stb.) és rakd a mérleg másik serpenyőjébe. A többit odabízom.
Igen, Orbán Vicctornál se tudok semmi pozitívat felsorolni, csak negatívat, de akkor se az a megoldás, hogy az egyik szar helyett válasszunk egy másikat, aztán ugyanúgy 4 évig anyázunk. Akkor minek választani? Nem mindegy, melyik köztörvényes bűnöző zsebét tömöd? A pénzedet ígyis-úgyis elszedik.
nem ismerte be, hanem kiderült róla
nagy különbség
" Nincs értelme rá szavazni, túl kicsi a támogatottsága."
Nagy szerencsénkre! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!