Mit gondoltok erről a videóról?
Arra is kiváncsi vagyok hányan látták. Meg persze hogy meghallgatta e valaki. És a véleményre is kiváncsi lennék. Jó nem hasra esni kell tőle, de annyit csak ér hogy egyszer az életben az ő véleményét, meg álláspontját is meghallgatjuk a dologról(különösen arról abizonyos dologról). Azt tudjuk hogy mindenki el tudta mondani a saját verzióját az utca embere, a pártok mindenki hogy szerinte mi zajlott ott és mindenkinahhoz is tartotta magát. De kiváncsi vagyok az érintett személy álláspontját,vagy szavait ki hallgatta meg az akkori esetről, meg ami azóta történt. Mindenki használta ellene, de most ebben ő elmondja ami történt. Ti mit gondoltok?
Szóval? (Nyugi, LMP-s vagyok)
Ja amugy erre a videóra aztmondta a Jobbik pl, hogy "börtön helyett kínos videóval ünnepelte az évfordulót.."
Látható, azonnal ellene hangolja mielőtt gondolkodna. Nem hiszem hogy saját vélemény mellett meghallgatta volna bármelyikük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!