Jobbikosok mit gondoltok erről a videóról? (nem hosszú)

"az Aradi vértanúk gazemberek,hazaárulók,megérdemelték a sorsukat"
"a felszólalásaikból nem derül ki de leírják és nyomtatásba adják."-ez elég ellentmondásos,mindenesetre szeretném látni ezt a nyomtatott formátumot.
a habsburg restaurációval történő vádaskodás (ami egy nagyon súlyos vád egyébként)nem újkeletű dolog,ismerd meg a másik oldal véleményét is:

egyrészt, az aradi vértanúk közül némelyik nem is tudott magyarul
másrészt, a Habsburgok mellett viszonylag nemes célt szolgálhattunk, akkoriban Ausztria és Németország még nem a globalizáció és a liberalizmus fellegvára voltak
- amit nem értek, hogy hol itt az ordasság? én ránézek a Jobbikra fiatal, életerős embereket látok, akik az ország érdekeit nézik, még ha ellenlábasaik szeretik is az ellenkezőjét hirdetni
- a múltkor még állítólag az oroszok pénzelték a Jobbikot, nem? Azóta szóltak Tel-Avivból, hogy más fajta hazugságot kell terjeszteni róluk?

Jajj hát az Úrnő mindig talál új dolgokat a JOBBIK ellen nem tudom ,hogy ez szándékos-e de mindig van új.
Amúgy a válaszom pedig az ,ami az 5#-nek

Először: a Jobbik programjában szerintem nincs benne a Habsburg restauráció, sem Haynau pozitív történelmi személyiségnek nyilvánítása, így az is homályos, hogy miről beszél Pap Gábor. Sajnos ez valószínűleg a kivágott rész előtt hangzik el. Azt sem derül ki, hogy hogy jön ki neki, hogy a "zászlajára van tűzve". Jó lenne megtalálni azt a forrást is, amiről az aradi vértanúk és Haynau kapcsán beszél. Mert így az egész csak lóg a levegőben.
Egyébként szerintem pl. Habsburg Ottó egy köztiszteletben álló és becsületes ember volt, aki a rendszerváltás után jó köztásrasági elnök lett volna, de sosem akart az lenni. De így is sokat tett a magyarságért. De nem királyra van szükség, hanem normálisan működő demokráciára, amelyben a Habsburgoknak ugyanúgy részük lehet, mint más politikusoknak.
Én tisztelem Pap Gábort, mert nagy tudású, hallottam pár előadását is, de elég sajátosan látja a dolgokat, és vannak komolyabb tárgyi tévedései is. De itt is jó lenne tudni, hogy pontosan minek kapcsán és kikről mondta, amit mondott.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!