Jobbikosok mit gondoltok erről a videóról? (nem hosszú)

Én már nagyon utálom a pártokat, meg a politikai rendszert!
Lehet hogya kezdetben nemzati, vagyangyali, vagy tündérpárt alakul...de idővel a tagjai megvásárolhatók a háttérhatalom által. Mindegy hogy ki kerül hatalomra, megvásárolható! Korrupt a rendszer! Nincs szükségünk politikusokra! Főleg nem a mi adónkból eltartani azokatakik eladják az országok, az embereket meg nyomorgatják a rosz törvényekkel! Az adómból katonaságra se költenék, csak határvédelemre! És a médiának se menjen egy peták se az adónkból, azért hogy félelembe tartsa a népet meg lebutítsa, meg gyűlöletet keltsen!

A legtöbben nem ismerik a Jobbik háttérideológiáját, csak a szóvirágokat. Nyilvánvalóan politikai-gazdasági érdekkörök vannak a Jobbik mögött is, nem csak úgy "a nép hangja".
#10: Pap Gábor mint "őskommunista"... ez haláli.
A "ki visz haza" közbeszóló meg Géczy Gábor. Keress rá a nevükre a YouTube-on, hogy mekkkora kommunisták.

Nem vagyok jobbikos...sőt egyik pártal sem szimpatizálok.
27 éves vagyok jelenleg, de sokkal hamarabb rájöttem, mindegy itt melyik színű pártra szavazunk, a végeredmény ugyan az lesz...korrumpálódás, a szociális rendszerek megoldatlansága, a gazdaság további lejtmenete....
A videóban szereplő előadó is megerősítette ezt.
Ha változtatni akarunk, akkor rendszert kell változtatni...vagy szavazgatni, míg el nem tűnik a magyarság, vagy bele nem olvad valami másba...
Ez a szavazósdi nem visz előrébb...csak megosztja az embereket, mert elhiteti velük, van választásuk! Közbe mibe szóltál bele utoljára? Melyik kormányrendeletről, törvényről kérték ki a véleményedet?

10# Pap Gábor mint őskommunista TSZ elnök? :O Tájékozódj mielőtt hülyeségeket beszélsz. Ő a nemzeti érzelmű turanisták egyik szellemi vezetője.
11# Na ezzel egyetértek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!