Mit gondoltok erről a videóról?
Én végig néztem és végig hallgattam. Ha ti is végig hallgattátok a videót, akkor mondjátok el a véleményeteket.
Azt hogy semmi nem lett kimondva benne. Ahhoz képest, hogy támadja Vona Orbánt, hogy csak kommunikál semmit nem csinál ahhoz képest ilyeneket mond, hogy hozzunk létre csendőrséget ami együttműködik a rendőrséggel és minden jó lesz. Miért lesz jó ha 2 szervezet csinálja egy munkáját, honnan lesznek plusz emberek a csendőrséghez ha a rendőrségnél is létszámhiány van? Ki fogja fenntartani a 2 szervezet infrastruktúráját és ez miért jobb mintha a rendőrségen belül lennének akik csak a közbiztonsággal törődnek (egyébként szerintem vannak csak létszámhiány van és túlterheltek). Bevándorlók meg ja tényleg akkora kárt okoznak, hogy a nemzeti konzultáció költsége kétszer annyi, mint amekkora összeget a menekültekre fordítunk.
Az echo tv-n meg azért erősen jelen van a jobbik meg nem tudom ez az N1 tv micsoda, de az tuti hogy média és csontig a jobbik seggében van az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!