Mit gondoltok erről a vicces videóról?
Nekem nagyon tetszik ez a videó.
https://www.youtube.com/watch?v=C5L-zC9yu0g
A Fidesz és olyan mint a bukott baloldaliak. Mind korruptak és csaló gazemberek! Rendszerváltás kell! Legyen előre hozott választás! Mindennek vége lesz, ha a fidesz és a bukott baloldali politikusok el mennek örökre! Össze kell fognunk, hogy ezek a gazemberek el menjenek és vissza se jöjjenek!
Én alapvetően nem szeretem/károsnak találom azt, ha összekeverünk dolgokat. Legyen mindennek meg a maga doboza. Ez a vicc kategória, tehát ez nem a politika kategória. Ne mossuk őket össze, különben még esetleg valaki elindulva egy vicces videóról politikai következtetéseket von le, ami igen nagy hiba volna. Azt sem szeretem, amikor a kultúra(színház, vers, művészet) összekeveredik a politikával, és olyasmi eredményt kapunk, mint a baloldali-liberális politika és a balliberális művészet keverékéből áradó igazságmegmagyarázások, amelyek elmondják mi a jó, és teszik ezt művészi formában, vagy viccesen, vagy kreatívan, és akkor lesz egy másik tábor amely felháborodik, hogy miért nyomja el őket a balliberális egyveleg. Hihetetlen károkat tud okozni, ha nem kezeljük helyén a dolgokat. A politika az politika. A művészet az meg művészet. A vicc az meg vicc.
Tehát röviden a válaszom az, hogy szerintem rossz kategóriába soroltad a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!