Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl komoly vagyok és csak számomra nem vicces amit művel? Mit gondoltok?
A 18 éves barátomon azt vettem észre,hogy nagyon gyerekesen viselkedik.Legalábbis nem tudom eldönteni,hogy ez olyan dolog amit ki kell éljen még most és ez szórakoztató neki,vagy tényleg nagyon gyerekes?
Az egyik dolog a legfurcsább,amit most ide sorolhatnék:
Múltkor vett egy kiflit, amit osztályában evett meg,majd mondta másnap magától,hogy az osztálytársai nevettek a kaja formáján. Aztán az egyik osztálytársától aki a barátnőm,tudtam meg,hogy ő produkálta magát vele, ugyanis úgy csinált mintha egy pénisz lenne, amit leszop...-.-
Mondtam neki,hogy ezt valahogy elfelejtette megemlíteni,és megkérdeztem miért jó neki buz**san viselkedni?Elmondtam hogy nem bírom az ilyesmit,(és nem tolerálom a melegség-dolgot)
Most nemrég meg mikor vettem magamnak kaját vettem egyet neki is, az osztályunkban ettük meg, majd mikor bejött egyik osztálytársa odatette a péniszéhez s rángatni kezdte, szólítva az osztálytársát, majd bevette a szájába s nyalogatta.
Kezdtem rosszul lenni...
Még sorolhatnék hasonló dolgokat. Ti mit gondoltok? Velem van a baj,amiért ez szerintem nem vicces?
Ő 18 én 17
Tényleg nem tudom eldönteni,hogy akkor normális vagy nem?Én szégyellem magam mellette...Nem tudom miért kell pont ilyenekkel magára vonni a figyelmet,ha kell is egyáltalán?
Meg is mondtam neki,hogy nekem ez már b**zis kategória, ha nem az miért csinál úgy?Az a baj ezzel még,hogy ilyenkor nem vonzódom annyira hozzá..ezt még én sem értem.
Jajjj én tök egyetértek Veled, és teljesen megértem amit érzel, én is ugyanígy érzek mikor hasonló helyzetben vagyok/helyzetet látok. Szerintem is borzasztó gyerekes és gusztustalan és én sem tudnám kívánni ilyenek után. De biztoson kicsit túl "komolyan" is vagyunk...
Mellesleg nem tudom egyébként mi lehet még abban a srácban amiért így is vele vagy, ennyi intelligenciával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!