Mit gondoltok, mi lett volna, ha Gyurcsány anno nyilvánosan mondta volna el az őszödi beszédet?
Már ezeréves, lejárt lemez az öszödi beszéd!
Más téma nincs, hogy mondjuk Orbánék miket tettek az országgal a 6 éves kormányzásuk alatt?
A Gyurcsányozást nem unjátok már?
Én már kezdem unni!
Olyanok vagytok, mint a Fidesz, hogy "mindenről Gyurcsány Ferenc tehet, a nép érdekeit képviselő Fidesz meg nem"
Más felhangja lett volna, mert egy nyilvános beszéd után nem lett volna az embereknek ilyen becsapottság érzése. Hogy már megint a hátuk mögött sunnyogtak el valamit, ami most (mármint akkor, 2006-ban) ki is derült.
Ha Gyurcsány vesz egy pálfordulatot, nyíltan kimondja, hogy hazudtak, nem ezt ígérték a választási kampányban, de szakít ezzel a politikával, más lett volna az egész megítélése. Így azonban azzal szembesültek, hogy teljesen más irányt vett a kormányzás, mint amit az ígéretek alapján vártak, ráadásul a kormánypártok ezt már akkor tudták.
Már aki még egyáltalán bármilyen szinten hitt a politikusoknak.
Nagyon szépen megfogalmaztad és igaz is!
Úgyhogy könyörgöm a többieknek, NE Gyurcsányt hibáztassátok, hanem Viktort!
Ő az, aki foggal-körömmel ragaszkodott/ragaszkodik a hatalomhoz!
Viktor egy elmeháborodott, megalomániás, csaló, gátlástalan diktátor!!!
Nem érdemli ki a "Miniszterelnöki" titulust!
Egy normális Miniszterelnök NEM kényszeríthet semmit, nem erőszakoskodhat, nem terrorizálhatja a magyarokat, nem rúgathatja ki a tanárokat és nem vonhat meg a tüntetőktől semmilyen támogatást, TB-t stb!!!
Sosem értettem, mit lehet, mit kellene azon a beszéden "kifordítani"?
Egyébként semmi nem változott: ha Gyurcsány színre lép, mond valamit, legyen az bármi, az ma a legjobb kormánypropaganda.
Elég lehozni a sajtóban, nem kell se hozzátenni, se elvenni belőle, még csak kommentálni se.
Amíg ő aktívan politizál, addig ő lesz a baloldal vezéregyénisége, ez neki nagyon megy. És a baloldal addig nem fog választást nyerni.
Én hosszú, politikában aktív életet kívánok neki. :)
"Én már kezdem unni! "
Én már 6 éve is untam!
"Olyanok vagytok, mint a Fidesz, hogy "mindenről Gyurcsány Ferenc tehet, a nép érdekeit képviselő Fidesz meg nem"
Annyira be vannak tojva, hogy visszatér, hogy csak na. Ez az igazi össznemzeti rettegés...
Akkor lennének betojva, ha visszavonulna.
Gyurcsány garancia a 2/3-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!