Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik sokan, hogy a...

Miért hiszik sokan, hogy a bal oldal hozná meg a kánaánt?

Figyelt kérdés
Nem hiszek egy pártban sem,hogy ö jobbá tehetné az országot.
2016. aug. 12. 14:14
 81/124 anonim ***** válasza:

Igazad van 80#-as. :D. Tudod magyarázzza nekem hogy a Fidesz hozta a megváltást, meg hogy a tények ellenem beszélenk( megjegyzem ott egy rakás diagramm ami tény, kuatatás, egymástól független) de nem mer neki menni annak az érvnek. Igy néz engem hülyének. Még mindig várok arra a bátor jelentkezőre aki eg meri azt cáfolni, aki meri ezt kritizálni, ésvagy letagadni.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

A 41-esről van szó es amit azután írkáltam a gyengébbek kedvéért.

2016. aug. 17. 19:37
 82/124 anonim ***** válasza:
0%

ezer és egyszer meg volt már cáfolva, nem fognád már be?

a baller kormányzáshoz képest valóban eljött a kánaán

na nem a lumpeneknek, de nekik sosem fog, de ez abszolút intézkedésfüggetlen

2016. aug. 17. 19:40
 83/124 anonim ***** válasza:

# 82/82 Időpont ma 19:40

Nem is tudtam, hogy a kánaán azt jelenti, hogy emelünk meg létrehozunk tucatnyi új adót. Mondom én, hogy nem beszéled a magyar nyelvet. :-(

2016. aug. 17. 19:42
 84/124 anonim ***** válasza:

"a baller kormányzáshoz képest valóban eljött a kánaán"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Elmúlt a válság, ellopták a nyugdíjakat mégis drágább minden, a benzin, az euró, a rezsicsökkentett rezsi!, a kaja, az albérlet, a bankba a régi szép 8%-os kamat helyett még fizetsz mikor kiveszed a pénzed, de lett a nyakadba 250 fajta vadi új fidesz adó, csúcsot döntött az államadósság........!!! Kivándorlás a csúcson, korrupció, mutyi a csúcson.

Hát igen, eljött a kánaán :D

2016. aug. 17. 19:55
 85/124 anonim ***** válasza:
Na most, két utolsó, kérlek titeket írjátok ide ha ugy gondoljátok valóban igazat állít a végtelenül agyoniskolázott 36%-os személy , és ténylg ki tudta valahogy magyarázni amit kértem tőle, mert én arról lemaradam. Szóval?
2016. aug. 17. 20:20
 86/124 anonim ***** válasza:

Tudod mit csinálnak a nagy sakk mesterek pl, 36%-os? Ha tudják hogy vége nem halogatják mint te, hanem eldőti a királyukat. Jelezve hogy ne hagyom magam megalázni, hanem önként kezet nyujtok. Van veled egy kis gond. Azt szajkózod hogy már rég kiütötted amit mondtam, szerintem nem tetted. Két lehetőséged van:

Ezt mondod:"Az írásod hazugság mert...."

Vagy ezt mondod:"Beismerem, igazad van ebben."

A második tudom hogy nehéz, de akkor az elsőt szertném hallani az érveddel. Hajrá magyarok! ;) várjuk szeretettel.

2016. aug. 17. 21:36
 87/124 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem várok örökké se a 36%-os válaszra, se a kérdezőre, mert ugyse tudjá kiütni. Persze szajkózzák hogy "akkor is sikeresebb a Fidesz,akkor is sikeresebb a Fidesz!" de nálam ez már nem nyerő.

Ez csak a mihez tartás végett, ki milyen sikeres, érdemes megnéezneek lelkeim:)

https://www.youtube.com/watch?v=M0Rc29I_TT8

2016. aug. 18. 10:41
 88/124 anonim ***** válasza:
Jaja a számok nem hazudnak. Ezért nem szeretik a fideszesek a statisztikákat, meg kimutatásokat :)
2016. aug. 18. 13:25
 89/124 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem látjátok, jó gy magatok ellen beszéltek? A számok valóban nem hazudnak, és azt mutatják, hogy a komcsik súlyosan elbuktak kormányzás tekintetében. Szigorúan az elért eredményeket nézve a Fidesz sárba tiporta az mszp-t, ha tetszik, ha nem.:D
2016. aug. 19. 10:17
 90/124 anonim ***** válasza:
Például melyik eredmények azok?
2016. aug. 19. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!