Miért hiszik sokan, hogy a bal oldal hozná meg a kánaánt?
Figyu kérdező, meg mindenki akiből jön vissza az ebéd ha baloldalt hall.
A baloldal idején csökkent a szegénység, csökkent az anyagilag kiszolgáltatottak száma. Bármelyik kormány idején, bármely MSZP kormány alatt egy egész kicsivel könnyebb volt az élet. Bármelyik Fidesz kormány alatt viszont nőtt. Statisztikailag, adatokkal ki lehet mutatni. A baloldali kormányok hibája ellenére mégis mindig könnyebb lett a szegényebbeknek is, a jobboldali alatt viszont bármennyire is teljesítünk jobban pont az ellenkezője ment...
Ezt még a Fidesz se mosta és nem is mossa le magáról. Legjobban Horn Gyula kormánya alatt volt így egyébként az akkori arányokkal. Na és mért? Elmondom bár már ezerszer elmondtuk.: mert a Fidesz kormány leszar minket az MSZP meg nem szart le minket. Lehet Gyurcsányozni is de mondok valamit. Lesz*ph*tja őt is Orbán is meg bármely Fideszes, meg a jobboldal mocsokrésze aki a nagy elszámoltatást követeli..
Nem véletlen hog Gyurcsány az egyik legelutasítottabb politikus. Fájt Szent Viktoréknak hogy valaki tesz is a kismeberért nem csak pofázik. Mindent megtett hogy agyon alázza, egy mákja volt: Gyurcsány válságot kapott, igy amit építettek volna odaveszett és egy ilyen pökhendi banda legyőzhette. Ezt sokan tudjuk , de mégis kevesen. A palira vett fideszeseknek ilyenről fingja nincs, de ha lenne is még büszke is lenne rá. És igen, ha nincs válság, ha nincs váltás, bukás, ahogy azt sajnos belülről is segítettek egyes agyoniskolázott MSZP- tagok Viktor kezére akkor már egy jobb helyhez hasonlóban élhetnénk. Ha nem is kánaánban de jobb helyen. És ezt tudja a Fidesz, a Jobbik, mindenki csak fáj az igazság igy agyonmocskolják a baloldalt, az ország bedől, és tapsikol neki, igy minden reménytől kezdi megfosztani a baloldali szavazókat. Ez az igazság, sajnálom ha ez valakibe gázol de ez . Ezért várunk jobb jövőt a baloldaltól drágáim. Még válságban is többett tettek mindekiért mint most a Fityisz. Sajnálom, ezt semmi sem magyarázza ki. Ugyhogy kérdező jobb ha hinni kezdesz mégis, mert félig a hitetlenek, félig a palira vettek miatt lesünk így.
máshol hazudozz... 2011 és 2012 között ugyanis válságban volt az eurozóna
2013-2016 adatokat mered publikálni?
vagy megtegyem én? ezt nyilván nem reklámozzák agyon a baloldali sodratú médiában de az olyan dolgok, mint a közmunkaprogram nagy arányban csökkentették a legszegényebbek számát
neked lételemed a hazugság vagy ilyen ostoba vagy?
2008tól volt válság, egyes régiókban a mai napig...
erről szól a diagramod az orbángyűlöletre alapozott hazugságod csak a körítés
Jó, tehát azt hiszem kijelenthetem és egyet értünk abban hogy az "időegyenes" na meg a matematika párttól független ugye? Na most : 2006 után gazdasági csökkenés, instabilitás lépett fel, 2008-ra minden a mélypontra esett akkortól számjuk a válságot ugyibár, ami soksoooksok helyen a mai napig sem megoldott ezt mind tudjuk azt hiszem. Ezért mondtam az előbb... de innentől kezdve akár azt is mondhatom hogy a Fidesz amennyiben olyan okos, oldja meg szépen. Várjuk szeretettel....immáron hatodik éve...
Nem kell nekem esni, meg lett mondva, ezt még te sem tudod megmásítani akit szépen kifejtettem. Erre rögtön nekem esel hogy milyen ostoba vagyok. Te tudod...
Számítjuk*
Sorry. Ja és igen , ami fellépett 2006 után agyon dögönyözte az MSZP munkáját és céljait.
rosszul tudod
a válság 2008ban kezdődött. pont
2006tól a politikai vezetők inkompetenciája miatt nem ment a gazdaság magyarországon, de szerencsére a műanyag szegénység statisztikák csökkentek egyészen 2008ig
2006 előtt is ez ment, viszont aktuálissá csak akkor vált a probléma, amikor elfogyott a gonosz fideszkormány által felhizlalt államkassza
Na most szivem...én nem magyarország instabilitási helyzetéről, hanem a világgazdaságéról beszéltem, főleg az egyesült államokéról....de legyen ugy, ha te azt állítod hogy 2008 akkor oke, akkor mégiscsak pártfüggő a matek, meg az idő...
Na meg fidesz által felhízlalt álllami ka....?
Röhögtem azét nem írtamvégig... jó volt...
Te 38%-os írd már be ide, hogy Orbán Viktor meg a Fidesz hozta be a magyarok a Kárpát-medencébe, mert már ott tartunk, hogy belőlük élt a Gyurcsány-kormány is. Átkenjük, mit átkenjük, téged személyesen leviszünk Ópusztaszerre, azt átfested a Feszty-körképet Árpád helyett Viktor ül majd a fehér lovon, és ott fogsz elalélni a látványtól.
Meg Hunor és Magor mondájátt is átírjuk Semjén és Rogán-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!