Miért hiszik sokan, hogy a bal oldal hozná meg a kánaánt?
Ha a baloldal lopásban egy NB3-as csapat lenne, akkor a Fidesz-KDNP maga a Real Madrid.
Igen a baloldal is lopott, de sokkal kevesebbet, ezért kéne rá szavazni? Miért szavazzunk azért valakire, mert kevesebbet lopna? Az egész politikai bagázst el kellene zavarni a francba és új arcokra kellene szavazni, hátha jobbak lennének. Sajnos ez Magyarország, inkább szavaznak a biztos rosszra, mint hogy egy kis pártra szavazzanak, akik talán jól csinálnák a dolgukat.
meddig fogod még durrogtatni ezt a marhaságot?
a baloldal sokszorosát lopta ki az állami projektekből, ott van pl a 4es metró...
A 4-es metró 8 év alatt olyan 500 milliárd forint volt.
Itt egy összehasonlítás arról, hogy máshol mennyi a metró. Sok. De tegyük fel, hogy mind az 500 milliárdot ellopták. Ami persze nem igaz, de tegyük fel. A Fidesz a Manyup lenyúlással egy nap alatt 3000 milliárdot lopott, plusz kinyilatkoztatta hogy oké gyerekek, nektek nem lesz nyugdíjatok, menjetek a francba. Ami megdobta az amúgy is elég durva kivándorlást. És még egy metrót sem kaptunk eredményül. Az MSZP is lopott, de összehasonlíthatatlan a kettő.
a manyup rendszer fenntarthatatlan volt... te is tudod vagy borzasztó ostoba vagy
a 4es metró kalap kabát 120 milliárdos tervvel indult, most ennek csak egy része került 500ba...
A Manyup rendszer fenntartható minden nyugati országban. A felosztó-kirovó rendszer a fenntarthatatlan, az elöregedő társadalom miatt nekünk, mai fiataloknak már nem fog tudni megélhetéshez elegendő nyugdíjat nyújtani. Ami az egyik fő oka annak, hogy már nem tartom reális lehetőségnek a Magyarországon maradást hosszútávon. És nem én vagyok ezzel egyedül így.
És azt mondtam, hogy nem loptak egy csomót a 4-es metróból? Nem azt mondtam. Sőt, az érvem kedvéért feltételeztem, hogy a 100%-át ellopták.
viszont te azt állítottad, hogy a manyup külföldön működik, tehát itt felesleges volt megszüntetni, sőt ELLOPTÁÁÁK!!!!!!444
a valóság meg az, hogy ez a magányugdíj pénztár a legkevésbé sem volt magán (hiszen nem rendelkezhettél felette szabadon), és bizony széles rétegeknek nyugdíjpénztár sem
szerinted meddig elég 1 - 2 millió ft? ja, "örökölhető" :)))
vastagon rászorultak volna azok az emberek az állami segítségre, csak az úgy meg annyira nem buli, hogy cserébe meg nem fizették a rendszerbe a járulékaikat, hanem piaci az államtól független cégek nyerészkedtek belőle
az már megint más, hogyha az embernek van egy hosszútávú megtakarítása, de ahhoz viszont senki nem nyúlt, sőt adókedvezmény is igénybevhető a köcsög fidesz ezt is meghozta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!