Miért hiszik sokan, hogy a bal oldal hozná meg a kánaánt?
"te meg nézz kicsit utána jobban, és ne az igazmondó.infó meg a kormánygyűlölőpropaganda.net kattintásgyűjtő hisztirakeltő oldalakból tájékozódj"
Akkor halljuk te hol néztél utána, megnézném én is honnan származik a nem tudásod? :D
Bocs hogy a világgazdaság-ot kompetensebbnek tartjuk, mint téged ezzel a sok sületlen kormánypropagandával.
a vg csak annyit felejt ki a cikkjéből, hogy a manyuprendszerrel az járt jól, akinek amúgy is van mit a tejbe aprítania
érted, marha jól hangzik a %os hozam, de ha nincs mit befizetned, akkor nem is fog fialni semmi
egyébként meg szeretnél annyit nem tudni, mint én :)
gondolom nem is fizetsz nyugdíjjárulékot, csak valami kormánygyűlölő 10en éves vagy, hogy ennyire nem látod át
ma 16:37
Nagyszerű válasz, ami igazolja a semmit nem tudásod, a légből kapott adatok meg érvek annyit is érnek, semmit. Ilyeneket bárki bármikor tud ha a hasára üt.
na te nagytudású akkor mond meg TE, hogy hogyan kellett volna működőre átalakítani a manyupot :)
mond el, hogy hogyan lett volna fenntarthatóü nyugdíja (gyakoralatilag a közvetkező 20-40 év nyugdíjasainak 60-70% áról beszélünk) azoknak, akik egész életükben alig tudtak pár millió forintot befizetni a számlájukra
és végül vesd össze, hogy mennyire járhat valaki jól egy 60 ezres semmire sem elég felosztó kirívó nyugdíjjal, mint mondjuk 4 millió forinttal amit kezébe nyomnak
"na te nagytudású akkor mond meg TE, hogy hogyan kellett volna működőre átalakítani a manyupot :)"
Működött az, aki tájékozódik, olvasgat, nézeget nem csak a kormány hazugságait szívja magába mint a szivacs az tudja, mert a felszámolás óta tömkelegével elemezték utólag is a rendszert, világosak a hozamok is. De ha te tudsz jobb, szerinted hitelesebb elemzést akkor kértem, hogy mutasd meg. Honnan vagy ilyen okos? Lehet meggyőznél vele, linkelj egy párat.
mivel kéne megtámogatni? az a baj, hogy bár igazat mondasz, de nem a teljes igazságot, és hát nem is cáfolom meg, mert nincs is mit
fogd fel, hogy a két rendszer problémái közösek, csak a magánrendszerben nem létezik a szolidaritás
nem is tudom egyébként ki a fene dobálózik ezzel a szóval folyton, de biztos nem a baller suttyók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!