Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik sokan, hogy a...

Miért hiszik sokan, hogy a bal oldal hozná meg a kánaánt?

Figyelt kérdés
Nem hiszek egy pártban sem,hogy ö jobbá tehetné az országot.
2016. aug. 12. 14:14
 71/124 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy csak a gyűlölködés megy, érvelni egyikőtök sem képes... komcsival vitatkozni nem lehet, ezt már megtanultam az életben. Igazuk van, mert csak. Ilyen emberek nélkül valóban haladhatna jobban az ország.
2016. aug. 16. 20:14
 72/124 anonim ***** válasza:

Meggyőződéses baloldali SZVSZ aránylag kevés van, főleg mióta a baloldaliak részekre szakadtak és egymást is utálják. A szavazók egy része érdekből, a másik része lefizethetőségből, a maradék meg azért szavaz a baloldalra, mert jobb úgy sincs. Ugyanúgy elszedik majd az emberek pénzét, csak más zsebbe kerül, ennyi a különbség.

Rossz hírem van: ha a szavazástól BÁRMI megváltozna, azonnal betiltanák.

"Bajnai lényegesen jobb volt."

Konkrétan LiBajnai vágta tönkre a Malévot. Tényleg sokkal jobb...

A válságot is milyen jól kezelte, majdnemhogy államcsőd lett a dolog vége, és most valahol Görögország és Szomália között kullognánk.

Nemhiszem hogy akár Kurcsány, akár Vicctor elhozná az aranyéletet. Volt "zemútnyócéve" mindkettőnek bizonyítani. Nem tették. A rómaiak ilyenkor tudjátok mit csináltak a pocsék uralkodóval...talán vissza kellene hozni ezt a módszert, ha már más nem működik, mert most is csak egymást dobáljuk szarral, ahelyett, hogy őket akik megérdemlik.

2016. aug. 16. 22:06
 73/124 anonim ***** válasza:
Remek 72#-es világosan elmondtuk egy páran hogy lásson mindenki tovább az orránál, mert akkor mást lát, ha neked jó elfogulni amellett hogy ugyse lesz jobb legyen, még a reményt is eldobod, nem bölcs dolog.
2016. aug. 16. 23:18
 74/124 anonim ***** válasza:
54%

Csak inoman jegyzem meg, a 41-es válaszomat még nem magyarázta ki senki.. ;).

Tudom alaki azért mert nem veszi komolyan, ilyen olyan kkok miatt, de olyan is van szerintem akinek fáj a tény olvasás ilyen helyzetben...bizony, nehéz lehet elismerni egy MSZP sikert

2016. aug. 17. 08:43
 75/124 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom eldönteni, hogy ez előttem szóló troll vagy csak ennyire ostoba....:D
2016. aug. 17. 09:59
 76/124 A kérdező kommentje:
Arra nem gondoltatok egyik oldal sem jó? :)
2016. aug. 17. 11:35
 77/124 anonim ***** válasza:
Rossz híremvan 75#-ös. Troll nem vagyok, és nem is vagyok ostoba. Megmerte bármelyik cáfolni, vagy letagadni, vagy kritizálni akt elmondtam az MSZP-kormányról? Merte valaki azt mondani hogy az ugy nem jó? Valaki mondta azt hogy azt is a Fidesz csinálja jobban? Nem! Várok epekedve, egy beismerésre, vagy egy cáfolatra, egyik se jön. A kérdező azóta csak szavakat dobál jobbra balra, de nem is akar arra mondatot. A 36%-os eltűnt minek után nem tud rá mit mo dani. Ezt trollkodásnak mevezed?
2016. aug. 17. 14:39
 78/124 anonim ***** válasza:
Amit*
2016. aug. 17. 14:39
 79/124 anonim ***** válasza:
10%
Mondhatsz, amit akarsz, a tények ellened beszélnek. Borzasztó gazdasági helyzet után a Fidesz hozott egy kis megváltást. Egyetértek a kérdezővel abból a szempontból, hogy itt rosszakról van szó, de a Fidesz még mindig a kisebbik rossz. Így volt ez 10 éve is, és így van ez most méginkább, hiszen a baloldal állapota most még az akkorihoz képest is siralmas.
2016. aug. 17. 14:42
 80/124 anonim ***** válasza:
75%

ma 14:39

Hagyjad már ezeket a hívőket. Hát a fidesz csodálatos! Ezért döntött csúcsot a kivándorlás is a kormányzásuk alatt és egyre nő, mert ezt a jólétet már bírni sem lehet :D

2016. aug. 17. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!