Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik sokan, hogy a...

Miért hiszik sokan, hogy a bal oldal hozná meg a kánaánt?

Figyelt kérdés
Nem hiszek egy pártban sem,hogy ö jobbá tehetné az országot.
2016. aug. 12. 14:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 anonim ***** válasza:
Olyan sokan nem hihetik,hiszen 40% inkább nem szavaz,a többinek a nagyrésze meg,a Fideszt "húzta be" 2014-ben. Szóval,a jelenlegi baloldaltól,egyre kevesebben várják a "Kánaánt".Én sem,igaz a Fidesztől sem.Így aztán 1990 óta most először tartok ott,hogy talán hagyom a francba a szavazást 2018-ban.Mégis,kire?Mire?
2016. aug. 20. 13:23
 112/124 anonim ***** válasza:

Csak hogy világos legyen nem csak egyfelé vizsgálódok 36%-os, és kedves fideszesek. Ezt a videót is ismerem.

[link]

Tudjátok mi a baj vele? 3 dolog:

Manioulatív, magyarul hangulatot akarja szítani(megjegyzem sikerrel)+kihangsúlyozza a hibás döntéseket, nem törődve a sikerekkel+hamis adatokkal is el van látva. Jól hallottátok !hamis adatokkal!. Pl a szegénységről is beszél...röhej. pont ő , annak dacára amit elmondtam. Erről

[link]

Bizony barátaim, nem kell mindent elhinni neki. De utánna lehet nézni, valóban sokhamis adatot tartalmaz a videó. Az államadósság adatai sem mindenhol stimmelnek. A nyugdíjjasok helyzete ugy ahogy van nem igazi. Tönkretételt harsog ami nemes egyszerűséggel hazug. Kihagyja mindazt ami viszont épült és fejlődött. Szóval nem kell mindent elhinni nekik, a másik felet sem árt meghallgatni. Kihagyja pl ugye ezeket a mihez tartás végett.

https://www.youtube.com/watch?v=M0Rc29I_TT8

Ja, igen, zekenek is utánna lehet nézni. Meg kell mondjam ezek az adatok, és amiket eddig mutattam ízekre szedik a Fidesz gazdasádpolitikáját, sőt bármely politikáját. Szóval nem minden arany ami fénylik. Egyenlőre a Fidesz csak a szocikra kenni tudta a mocskot aminek java része a sajátja. Pofátlanul a választói képébe hazudott, hatalmi érdekből elvette a jövőnk egy darabját. Innentől kezdve miről vitázunk? Megmondtam, bármilyen kormányzati probléma volt, lehet engem utálni, az MSZP-tvagy Gyurcsányt, az igazság soha, de soha nem a Fidesz oldalán lesz. És ezt Orbán soha nem mossa le magáról. Csak azért mert nem bírja elviselni hogy még egy nép boldogabban élhet mint alatta, tönkretette a bandájával a politikát. Mekkora szerencséje volt, és milyen sokszor... 2006-os esetek, a válság... . Itt az ideje hogy Szent Viktr szavait mindeni elfelejtse, és rájöjjön hogy pusztán hisztiből az orránál fogva vezették, és csúnyán becsapták. Ez a keserű igazság, és ezt sose mossa le magáról. Remélem jogos volt a kérdés hozzá hogy "közben jól alszik!?!".

Aviszonlátásra! Több szót nem is érdemel ez a dolog, aki tudja ezt tudja aki nem, az igy járt, csak ne feleddje, az álom gyönyörű, a felkelés előtt.

2016. aug. 20. 13:37
 113/124 anonim ***** válasza:
Manipulatív*, ezeknek*
2016. aug. 20. 13:38
 114/124 anonim ***** válasza:

"most először tartok ott,hogy talán hagyom a francba a szavazást 2018-ban.Mégis,kire?Mire?"

A jelenlegi körülményeket plusz az új választási rendszert figyelembe véve így is szavazol lehet bár akaratodon kívül, a fideszre.

2016. aug. 20. 14:01
 115/124 anonim ***** válasza:
Nocsak, nem gondoltam hogy nem lesz rá reakció...:)
2016. aug. 20. 23:19
 116/124 anonim ***** válasza:
#114:Lehet,de igazából nem tudom,hogy a jelenlegi "kínálatból" érdemes-e bárkire szavazni.Mondjuk,egy dolog miatt talán mégis elmegyek szavazni:nem akarom,hogy ebben az országban bármely pártnak 2/3-a legyen.
2016. aug. 20. 23:37
 117/124 anonim ***** válasza:
0%

51% mostmár nagyon a bögyömben vagy )

mutasd csak meg 2013 és 2016 között...

te gyáva komcsi féreg!

2016. aug. 20. 23:58
 118/124 anonim ***** válasza:
100%

Jó, nézz utánna, és ha 2013-16 közt eljótt a paradicsommeghódítása, hanyatt esek tőled. Oké? Tehát, tegnap kózlöd hogy csak egy takony vagyok. Lehet, de mondtam te megnilvánulásaid alapján vagy lealább 8 éves is...

Nem komcsizni kell, egyszerű, rávilágítottam hogy az MSZP tönkretette az országot nemes egyszerűségű hazugság, és gyakorlatilag a tények széttiporják a Fideszt. Semmi beismerést nem mutatsz. Csak utálkodsz, ez sokat elmond, és remélem sokan látják ezt a vitát. :)

2016. aug. 21. 00:09
 119/124 anonim ***** válasza:
Egyébként én elmondtam hogy 20/F. Te nem publikád se életkorod se nemed. ;). Anékül közölted hogx takony vagyok. Foglalkoztat a gondoloat hogy miért...;)
2016. aug. 21. 00:22
 120/124 anonim ***** válasza:
Amugy nem is értem, akkor már számít a szegénység kérdése ha 13 után jobb a helyzete? Csak ha Fidesz siker akkor számit mi...? Logikus...tehát..nálam pl már ebből nem másztok ki. De annyit mondok hogy rossz lehet így élni... nagyon sajnálom azokat akik a Fideszt bármi is történik ajnározzák, egyfolytában istenítik és a fene nagy sikereikről beszélnek (amiket én pl nem tagadok, nagy külmbség köztünk) de ha másról van szó, pláne az MSZP-ről azt nézik , valószinűleg sokminden másban is , hogy min lehet mérgelődni. Elég boldogtalan lehet az életük. Több szót nem is érdemel a kérdés...
2016. aug. 21. 00:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!