Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik sokan, hogy a...

Miért hiszik sokan, hogy a bal oldal hozná meg a kánaánt?

Figyelt kérdés
Nem hiszek egy pártban sem,hogy ö jobbá tehetné az országot.
2016. aug. 12. 14:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/124 anonim ***** válasza:
Ja nem eredmény...tessék kimondta. Akkor mi eredmény édesem? Stadion vagy vasút, vagy budai vár vagy mi mi? Ne csigázz fel , taníts mester. ;)
2016. aug. 20. 00:50
 102/124 anonim ***** válasza:
és ha nem egy 20 éves kis takony lennél, akkor pontosan tudnád, hogy miről beszélek :) 2002ben hány éves is voltál?
2016. aug. 20. 00:51
 103/124 anonim ***** válasza:

odaírtam... tanulj meg értelmezni

eredmény az, amit szlovákia (bár írhattam volna bármelyik régiós országot) fel tudott mutatni és a kedvenckéid nem

2016. aug. 20. 00:53
 104/124 anonim ***** válasza:

Vagy nem kell mer a Gyurcsány adta mi?

Amugy azért nem kell behugyozni tőle , legyen igazad. De ha már az eredménységet is megkérdőjelezed akkor nem velem van baj.

Tessék, nincs vége:

[link]

Na ennyit a nagy igaz jobboldalról.

2016. aug. 20. 00:53
 105/124 anonim ***** válasza:
Remek, ha nem tesz csodát akkor nem is jó mi? Egyébként lehet hogx takony vagyok, de te hány éves vagy? Mer puffogásaid alapján lehetsz akár 10 is...
2016. aug. 20. 00:55
 106/124 anonim ***** válasza:

na mi van? nem a tervek szerint alakult a retorika?

vesd össze nyugodtan most és akkor a régiós gazdasági eredményeket

2016. aug. 20. 00:55
 107/124 anonim ***** válasza:

Ja, mostmár belelendülsz mi? Nem kell bicskát nyitni, csak megmutatok néhány eredményt , ami szoci eredmény, és nem Fidesz, amire most azt mondják hogy semmi. Ez a történet, mondtam nem kell lehurrogni. Eddig azt hallgattam hogy a szocik erre se meg arra se voltak képesek, meg ezt se meg azt se blabla. Most kutatom hog pedig volt. Tehát ....magukra csak a beruházásokra büszkébbek lehetnek...de legyen igazad..

[link]

(De a korod nem árultad el ;) )

2016. aug. 20. 01:01
 108/124 anonim ***** válasza:

nem haver... ezek nem eredmények

mutasd meg akkor a társadalmi eredményeit

ezek a szociális inzémények konganak a hozzánemértéstől

sóhivatal...

2016. aug. 20. 01:02
 109/124 anonim ***** válasza:

[link]

Tehát nekem ez egy társadalmi eredmény, neked a multkor se volt az , nem tudom miről vitázunk..

2016. aug. 20. 01:06
 110/124 anonim ***** válasza:

51%

Te már mutattál mindent, szerintem meg sem nézte, fél szembesülni az igazsággal:)

31%

De te vajon végre mikor akarsz/tudsz valamit mutatni, ami a fideszt igazolja? Vagy olyan? Mert az árak, a bérek, a kivándorlás, a megvalósult beruházások, az államadósságunk stb., vagyis a számok! az mszp kormányzást igazolják, a fideszt szégyenítik. Mondjál, mutass már valamit vééééééégre, ne csak a süket fidesz imádatot ontsad magadból. Ha nem tudsz, beismered, hogy az 51%-na igaza van, és a vitának vége, veszíteni tudni kell!

2016. aug. 20. 08:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!