Miért hiszik sokan, hogy a bal oldal hozná meg a kánaánt?
odaírtam... tanulj meg értelmezni
eredmény az, amit szlovákia (bár írhattam volna bármelyik régiós országot) fel tudott mutatni és a kedvenckéid nem
Vagy nem kell mer a Gyurcsány adta mi?
Amugy azért nem kell behugyozni tőle , legyen igazad. De ha már az eredménységet is megkérdőjelezed akkor nem velem van baj.
Tessék, nincs vége:
Na ennyit a nagy igaz jobboldalról.
na mi van? nem a tervek szerint alakult a retorika?
vesd össze nyugodtan most és akkor a régiós gazdasági eredményeket
Ja, mostmár belelendülsz mi? Nem kell bicskát nyitni, csak megmutatok néhány eredményt , ami szoci eredmény, és nem Fidesz, amire most azt mondják hogy semmi. Ez a történet, mondtam nem kell lehurrogni. Eddig azt hallgattam hogy a szocik erre se meg arra se voltak képesek, meg ezt se meg azt se blabla. Most kutatom hog pedig volt. Tehát ....magukra csak a beruházásokra büszkébbek lehetnek...de legyen igazad..
(De a korod nem árultad el ;) )
nem haver... ezek nem eredmények
mutasd meg akkor a társadalmi eredményeit
ezek a szociális inzémények konganak a hozzánemértéstől
sóhivatal...
Tehát nekem ez egy társadalmi eredmény, neked a multkor se volt az , nem tudom miről vitázunk..
51%
Te már mutattál mindent, szerintem meg sem nézte, fél szembesülni az igazsággal:)
31%
De te vajon végre mikor akarsz/tudsz valamit mutatni, ami a fideszt igazolja? Vagy olyan? Mert az árak, a bérek, a kivándorlás, a megvalósult beruházások, az államadósságunk stb., vagyis a számok! az mszp kormányzást igazolják, a fideszt szégyenítik. Mondjál, mutass már valamit vééééééégre, ne csak a süket fidesz imádatot ontsad magadból. Ha nem tudsz, beismered, hogy az 51%-na igaza van, és a vitának vége, veszíteni tudni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!