Én nem értem, miért olvasom sokszor azt pl. itt is, hogy a magyarok bénák, itt minden rossz, mindenben rosszak vagyunk stb. Ha megnézzük a jelenlegi olimpiai éremtáblázatot, akkor is ez látszik?
Az ilyen dolgokat miért nem vesszük észre? Jelen pillanatban így néz ki:
1. USA
2. Kína
3. Japán
4. Magyarország
5. Oroszország
A világ szinte összes országa ott van az Olimpián, és mi a 4. legjobbak vagyunk. Sőt, az első napon még vezettük is az éremtáblázatot. Jó, tudom, hogy változni fog, voltunk már igazából lentebb is, és még bizonyára leszünk is, de Németországnak pl. még csak 1 aranya van és sokkal lentebb van. Vagy mondhatnék rengeteg "nagy" országot, akik meg sem közelítenek minket.
Ezt miért nem vesszük észre, miért mindig a negatívumokat emeljük ki?
Nekem is tetszik a Himnusz.
Sosem voltam búskomor az eléneklése után, akár ünnep előtt/után, sport eseményeken vagy újévkor, engem mindig örömmel töltött el, tán azért mert közösen együtt énekeljük, és igen nem kell ezt lecserélni, és a jövőbe sikereket kell elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!