Miért olyan rossz a jelenlegi kormány, amikor én jobban élek?
Kapni fogok, tudom, gyerekes vagyok és közepesen keresek, családom van. Mióta a Fidesz van a kormányon, azóta jobban élünk. És nem vagyunk egyedül.
Az Mszp bevezette a szuperbruttót, ami miatt a munkáltató költségeit is a munkavállalóra terhelték. 27%-kal több "bér" után kellett adóznunk.
A GYES idejét 3 évről levitte 2 évre, úgy, hogy bölcsőde hiány van.
A családi kedvezményt elvette a 1 és 2 gyerekesektől és csak a 3 vagy több gyerekesnek jár 4000Ft/gyerek összegben.
nem folytatom
Most a családi kedvezmény már 1 gyerek után jár, nettó 10e Ft. és 3 gyereknél már nettó 99e Ft. lett maximum. Ha nincs ennyi, akkor is maximálisan tudod érvényesíteni az szja adód függvényében.
Ezt az alkotmányba foglalta, hogy csak 2/3-s többséggel lehessen módosítani, hogy az emberek, nyugodt szívvel be tudjanak vállalni még több gyermeket.
De ez is baj. Ha nem lenne beletéve, és a következő választást az MSZP nyeri, akkor az elveszi. Ez miért jobb?
és folytathatnám...(nem csak családi vonatkoztatásban)
"Miért olyan rossz a jelenlegi kormány, amikor én jobban élek?"
A hangsúly igazából a kérdőmondat második felén van: "amikor én jobban élek". Az egy dolog hogy te jobban élsz de a többség nem él jobban.
A másik: az MSZP többet bizony nem lesz kormányon, ők maguk tettek róla hogy így legyen.
KGB - Nincs kormány.
"Izzad az Orbán, rátok vár
Hazudik a Gyurcsány, de nincs sok már
Egyik genyó, a másik gány
Sose jön a csapás, az, amire vár!"
Ref.
Nyisd ki a szemedet és fogd föl már!
B@zd meg a jogodat, itt nincs kormány!"
"Izzad a hitvány, rátok vár
Hazudik a p@tkány, de nincs sok már
Egyik genyó, a másik g@ny
Sose jön a szavazat, az, amire vár!"
http://www.youtube.com/watch?v=d-ve4f3sv7Q
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!