Más is az osztrákoknak drukkolt?
" De igen, ha háború lenne gondolkodás nélkül állnék arra az oldalra, amelynek nagyobb az esélye a győzelemre. Nem életcélom megdögleni egy vesztes ország vagy olyan ostoba lózungok, mint "becsület" vagy "hazafiasság" kedvéért. Az élet mindennél fontosabb."
Hát még ha tudnád mennyire "imádják" ott is ahová átállnál a gerinctelen, köpönyegforgató alakokat mint te vagy. :)
" Inkább élek úgy hogy néhány hazafias idióta utál, minthogy tisztelettel feküdjek egy tömegsírban."
Ott is utálnának mint a sz.rt, ha csak ki nem iktatnának végül a megbízhatatlan, áruló mivoltod miatt. :D
"XDDDD Nem semmi egy logikai bakugrást vágsz le itt, látom nagyon fáj a pici lelkednek, hogy vannak értelmesen gondolkodó emberek is. Sebaj, te nyugodtan halj meg az elveidért, majd utána mesélj hogy megérte-e."
Kezembe került véletlen egy személyiségpszichológia könyv, amiben az volt, hogy a megalkuvó ember nem tiszteli önmagát legbelül. Ha kéred, kölcsönadom, drága, hogy te is levághasd a logikai bakugrást. Te meg majd arról mesélj, élvezted e úgy az életed, hogy mindenki utált.
Aztán mégis kaptak atomot a Japánok 2x is.
Szóval még mindig nem cáfoltad még az állítást! :)
Mi köze mégis az atomnak ahhoz hogy egyes japánok az amerikaiak oldalán harcoltak? Szerintem te sem tudod már mit találj ki tehetetlenségedben...
Erikácska ismét benézted, életemben nem hallottam még erről az Ádámról, de ha neked jó rendszeresen árnyékra vetődni, csináld csak, ennél szánalmasabb már úgysem leszel :)
Te jöttél ilyen "érvvel" szépíteni a gerinctelen, kétszínű mivoltodat... :D
Akkor nem értem mit panaszkodsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!