Más is az osztrákoknak drukkolt?
Tudod az osztrákok is azért tartanak ott ahol, mert ott is tömik mint az állat...
De ha Gyurcsányék jönnének neked akkor sem lenne jobb mert akkor máshova tömnék...
#2 folyt
És nem beléd abba nyugodt lehetsz!
Az osztrákoknak szurkoltam, de semmi személyes vagy politikai vonatkozása nem volt a dolognak részemről, egyszerűen csak ők voltak az esélyesebbek és rájuk fogadtam.
Buktam, de nem bánom :)
Sajnos van pár ilyen bohóc.
A magyar nép sok mindenben megosztott, és kevés dolog van amiben össze tudunk fogni, de tegnap az egész ország szurkolt és egy emberként örült. Az én kis városomban a nagy kivetítőhöz kiment mindenki.. A postástól kezdve a volt tanáraimon át a polgármesterig mindenki együtt szurkolt. Végre van valami aminek lehet örülni, de te ilyenkor is orbánozol meg adóforintozol. Baromi frusztrált ember lehetsz. Tudom hogy ez csak foci és vannak gondok az országban, de ez egy olyan dolog aminek végre együtt lehet örülni.
Szerintem menj ki valahova szombaton megnézni a meccset és próbálj ellazulni és együtt örülni az emberekkel. Hidd el, jobb érzés lesz mint az adóforintokon idegeskedni.
"Az a baj hogy pillanatnyi örömöket keresitek a hosszú távú boldogság/boldogulás helyett."
Ha kikapunk a következő meccsen, meccseken, akkor a te örömöd is pillanatnyi lesz. Másnap mész vissza tanulni a szétcseszett oktatásba. És sosem fogsz megtanulni örülni más sikerének. Csak más kudarcának. Végül a saját sikereidnek sem fogsz örülni, sőt észre sem veszed majd, hogy elértél egy apró sikert az életben. Saját magadban is csak a kudarcot fogod megtalálni, végül alkoholhoz és/vagy drogokhoz fordulsz, majd valamelyik lepusztult kórházban rákban fogsz meghalni.
Máskor meg azon nyekeregtek, hogy a magyarok nem tudnak örülni semminek.
Ha most ennek tudnak akkor az is baj. :D
És szerintem is kotródjon aki az osztráknak szurkolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!