Más is az osztrákoknak drukkolt?
"Ennyire szerettek szenvedni?"
Szerintem te vagy az, aki képtelen örülni -valószínűleg semminek sem tud örülni, mert kétlem, hogy igazi felhőtlen öröm érte volna, ha máshogy alakul. Tegnap euforikus hangulat volt a Bp sok helyén - és nagyon jól esett mindenkinek, hogy EGYÜTT örülnek.
Nem tudsz ünnepleni?
A szeretted születésnapján is az adóforintokról károgsz?
Aki osztrák-sógoréknak drukkolt, és károg, hogy a magyarok nyertek - magyargyűlölő, és a vesztét akarja a hazának.
Szerintem mérsékeld a politikával foglalkozást, mert mentálisan súlyosan sérültté tett.
Talán van egyéb, amiben megtalálod a helyed, amit szeretsz csinálni, a kudarcokat elviselni, és nem a politikusokra kenni, hanem tudsz saját erdőből fejlődni és
ÖRÜLNI.
WOW. Sportolok és absztinens vagyok. Persze a rák még meglehet de a családban nem jellemző szerencsére. Nem mindenki fotelhuszár focinéző. ;)
Amúgy nem is vártam hogy jobb lesz a helyzet ha kikapunk csak annyit hogy nem lesz még ennél is szarabb. Azért nem mindegy hogy egy ipari forradalommal vagyunk lemaradva vagy kettővel.
Focisiker nem siker. A norvégok nem jutottak ki és akkor mi van? Kikaptak, hazamegy, elmegy a családdal síelni, boldogság van és nézik ahogy a napfény megcsillan a gleccser jegén. Baromira lesz@rják hogy épp sikeresek voltak a fociban. Beszólhatsz majd neki nagy mellénnyel hogy a magyarok bizony nyertek, de ő csak mosolyogni fog mert tudja hogy az egész családodat meg tudná venni annyival előrébb járnak mint mi.
Látom nehezen dolgozzák fel a hozzád hasonlóak a kudatcot.
Egyébként én utálom a focit, de mégis valami, hogy a magyarok nyerték meg. Az adóforintokra meg enyhén nevetséges hivatkozni, mert akkor másra megy el.
Ráadásul akik annyira "aggódnak" ezekért a pénzekért azok a legtöbb esetben nem is tesznek hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!