Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is az osztrákoknak drukkolt?

Más is az osztrákoknak drukkolt?

Figyelt kérdés
Végig abban reménykedtem hogy az osztrákok jól helyben hagynank minket a foci EBn. Ugyanis ha olyan sportágban amiben kifejezetten sz@rok vagyunk, számolatlanul dőlnek az értékes adóforintok olyan mértékben mintha nem lenne holnap, nos ott egy csekély sikerke is egy hatalmas pénznyelővé teszi az egész istenverte focit a következő három évszázadra. Ugyanis győzelem esetén lesz egy indíték hogy miért tömik továbbra is milliárdokkal ezt a sportot.
2016. jún. 15. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
89%

"Ennyire szerettek szenvedni?"

Szerintem te vagy az, aki képtelen örülni -valószínűleg semminek sem tud örülni, mert kétlem, hogy igazi felhőtlen öröm érte volna, ha máshogy alakul. Tegnap euforikus hangulat volt a Bp sok helyén - és nagyon jól esett mindenkinek, hogy EGYÜTT örülnek.

Nem tudsz ünnepleni?

A szeretted születésnapján is az adóforintokról károgsz?

Aki osztrák-sógoréknak drukkolt, és károg, hogy a magyarok nyertek - magyargyűlölő, és a vesztét akarja a hazának.

Szerintem mérsékeld a politikával foglalkozást, mert mentálisan súlyosan sérültté tett.

Talán van egyéb, amiben megtalálod a helyed, amit szeretsz csinálni, a kudarcokat elviselni, és nem a politikusokra kenni, hanem tudsz saját erdőből fejlődni és

ÖRÜLNI.

2016. jún. 15. 09:35
 12/71 A kérdező kommentje:

WOW. Sportolok és absztinens vagyok. Persze a rák még meglehet de a családban nem jellemző szerencsére. Nem mindenki fotelhuszár focinéző. ;)

Amúgy nem is vártam hogy jobb lesz a helyzet ha kikapunk csak annyit hogy nem lesz még ennél is szarabb. Azért nem mindegy hogy egy ipari forradalommal vagyunk lemaradva vagy kettővel.

Focisiker nem siker. A norvégok nem jutottak ki és akkor mi van? Kikaptak, hazamegy, elmegy a családdal síelni, boldogság van és nézik ahogy a napfény megcsillan a gleccser jegén. Baromira lesz@rják hogy épp sikeresek voltak a fociban. Beszólhatsz majd neki nagy mellénnyel hogy a magyarok bizony nyertek, de ő csak mosolyogni fog mert tudja hogy az egész családodat meg tudná venni annyival előrébb járnak mint mi.

2016. jún. 15. 09:39
 13/71 anonim ***** válasza:
64%
Látom nagyon savanyú a szőlő! :)
2016. jún. 15. 09:42
 14/71 A kérdező kommentje:
Van pár tízezer ember Mo.-n akit érdekel a foci a többit nem és csak annyit tud ami nagyrészt a hírekben szerepel. Hidd el, akiről azt hiszed hogy örül is csak azért teszi mert áldozata egyfajta tömegpszichózisnak. Cikinek találják ha nem a magyaroknak szurkol. Pedig mire lenne büszke? 11, vele egy nyelvet beszélő személy belerúg labdát egy hálóba ami másik 11 más nyelvet beszélő személyhez tartozik. Ha valakit ez tényleg boldoggá tud tenni akkor annak kiverem és gondoljon majd rám hátha neki is jobb lesz ettől. Mi magyarok tartsunk össze, nem? OMG
2016. jún. 15. 09:48
 15/71 anonim ***** válasza:
94%
Azért a kérdéstől függetlenül: az beszél mentális sérülésről, aki szerint az magyargyűlölő, és a haza vesztét akarja, aki nem a magyaroknak szurkol? Fociban, értitek, mintha nem lehetne akárkinek szurkolni. Hát van egy másik tippem, ki itt a mentálisan sérült. A kérdező sem piskóta, de aki ilyet ír le, annak kéne inkább felkeresni a gumiszobát.
2016. jún. 15. 09:49
 16/71 anonim ***** válasza:
98%
Csakhogy semmi összefüggés nincs a milliárdok és a tegnapi siker között. Ennél többet úgysem költhetnek, nem építhetnek minden évben stadionokat a végtelenségig.
2016. jún. 15. 09:49
 17/71 A kérdező kommentje:
#17 De lehet sajna. :(
2016. jún. 15. 09:54
 18/71 anonim ***** válasza:
79%

Látom nehezen dolgozzák fel a hozzád hasonlóak a kudatcot.

Egyébként én utálom a focit, de mégis valami, hogy a magyarok nyerték meg. Az adóforintokra meg enyhén nevetséges hivatkozni, mert akkor másra megy el.

Ráadásul akik annyira "aggódnak" ezekért a pénzekért azok a legtöbb esetben nem is tesznek hozzá. :)

2016. jún. 15. 09:54
 19/71 anonim ***** válasza:
74%
16-os gumiszobás: a kérdező kimondott ünneprontó - majd kifejti, hogy ő milyen jól tud örülni - önmagának. Ez ennyi. És igen, magyargyűlölő és a magyarság vesztét kereső - mint a legtöbb internacionalista-liberális nemzetellenes - nem tudom, az elnevezés jó-e de olyan gyurcsányféle - aki mindenkivel 'együtt érez' - kivéve a magyarokat
2016. jún. 15. 09:58
 20/71 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok focirajongó, sőt Ausztriában élek. Nem voltam úgy vele, hogy hű de szurkolok. De tegnap bent voltam melóban, egyedüli magyarként, és végighallgattam, hogy "a magyarok gyengék, nyerni fogunk, jupppé". Leültem, és megnéztem a meccset, sőt még drukkoltam is. Hát nem mondom, kifejezetten elégedetten jöttem ma be dolgozni, akik tegnap ezen vihorásztak, még be sem tolták az orrukat a kantinba. Szerintem sem kéne pusztaröcsögére stadion, meg ilyen marhaságok, de így is úgy is kilopják a zsebedből a pénzt, ezen kár vergődni. Szépen játszottak a fiúk, megérdemelték ezt a sikert.
2016. jún. 15. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!