Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is az osztrákoknak drukkolt?

Más is az osztrákoknak drukkolt?

Figyelt kérdés
Végig abban reménykedtem hogy az osztrákok jól helyben hagynank minket a foci EBn. Ugyanis ha olyan sportágban amiben kifejezetten sz@rok vagyunk, számolatlanul dőlnek az értékes adóforintok olyan mértékben mintha nem lenne holnap, nos ott egy csekély sikerke is egy hatalmas pénznyelővé teszi az egész istenverte focit a következő három évszázadra. Ugyanis győzelem esetén lesz egy indíték hogy miért tömik továbbra is milliárdokkal ezt a sportot.
2016. jún. 15. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
95%

#28 Kedves 52%-os alias "EmberAdam3"!

Szerinted normalis ha idegen nemzetnek szurkolsz a sajatod helyett? Ha eseteg haboru lenne akkor is atalnal a masik oldalra? Ha latnad magadat kivulrol...

2016. jún. 15. 10:50
 32/71 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik Orbán politikája, nem tetszik, hogy sok stadiont épít, de eszembe nem jutott volna ez.

Mint előttem elmondták, akár még az is lehet kifogás a pénzköltésre, ha nem nyernek.

Egyébként ha végre megtanulna a magyarság boldognak lenni saját magától, ha nem akarná a politikára kenni boldogulását, akkor sikeresebb, boldogabb életet élhetnének a magyarok, egymásra se a búskomorságot ragasztanák. Afféle mellékhatásként valószínűleg a politika is jobb lenne, mert boldog embereket nem annyira könnyű birkaként megvezetni: nem lenne ok, hogy mindenféle külső és belső ellenségek ellen hergeljék őket, miközben saját sunyi húzásaikat meg titkolni próbálják. Elhiszem, hogy szar az Orbán, szar a Gyurcsány, szar az EU, szar Amerika, szar Oroszország, szar mindenki, de egyelőre viszonylag békében élünk, nincs vészhelyzetben az ország, és ha valaki keményen dolgozik, az képes sikereket elérni és boldog lehet.

Örüljünk tehát honfitársaink sikerének, hiszen az építi a lelket, erőt ad az életben, így mi magunk is sikeresebbek lehetünk!

Kérdező, még meggondolhatod magad. :) Gondold át, amiket írtam, ugye van benne valami?

2016. jún. 15. 11:08
 33/71 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Nem a politika a te bajod, hanem torz személyiségfejlődés. Az hogy nem tudsz a közösséggel egyöütt örülni. Nem tudod az érzelmeket normálisan megélni, enyhe autista vagy. Egy normális ember, akármilyen politikai nézete van, ha nyer az ország együtt örül, ha nem is neki szurkolt a meccs előtt. Sajnos nem tudod normálisan megélni a társaság érzelmeit.
2016. jún. 15. 11:12
 34/71 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező irány az orvos !
2016. jún. 15. 11:18
 35/71 A kérdező kommentje:

Ha kicsit erőltetve is de azért örülök hogy valakinek sikerült gyurcsányoznia is. pff. Megint másnak sikerült felhoznia az ultimate érvet, vagyis hogy irány az orvos, amihez szintén gratulálok. Személyeskedésére válaszolva remélem meg mariancozmáznak majd úton hazafelé. :S

Az a probléma hogy a legtöb itteni válaszoló magyarsága kifullad abban hogy magyarul beszél és szurkol a válogatottnak. A sör szisszen, a kanapé zizzen, a távirányító kattan aztán úgy örömködik mintha ő maga játszana. Való igaz, hogy könnyebb ezt csinálni mint építeni az országot, de attól még szánalomra méltónak tartom ezt a fajta hozzáállást. Ez valahogy a szocializmus öröksége: rossz, rossz de legalább van aranycsapat amire lehet verni a mellet.

2016. jún. 15. 11:30
 36/71 anonim ***** válasza:
100%
te meg orbánozni kezdtél. az sokkkal jobb ugye?
2016. jún. 15. 11:35
 37/71 A kérdező kommentje:

Ugyanez van a magyar filmgyártással is. 200 rossz filmre jut egy, ami talán nézhető. Ha ebből egy nyer mondjuk egy Oscart akkor rögtön vasvillával kezdik el pakolni az adóforintokat a filmgyártás máglyájára, ami persze továbbra is nézhetetlen igénytelenségeket fog produkálni évtizedekig amíg a nagy számok törvénye alapján nem sikerül megint valami díjat összehozni.

Lehet büszkének lenni meg magyarkodni de attól még nem fogsz jobb életszínvonalon élni.

2016. jún. 15. 11:36
 38/71 anonim ***** válasza:
88%

egyfolytában provokálsz te lelki nyomoronc! - mégis mit vársz? milyen alapon rágalmazod a válaszolókat, hogy "kimerül a magyarságuk" ebben? Te valamit teszel a közösségekért?

Megható, hogy egy norvég család síelésének örülsz - de miért rágalmazol itt mindenkit?

Valószínű, nagyon ráérsz, túlságosan is, tehénkedsz a fotelben és 0 adóforinttal károgsz

- gyakorlatilag most már mindenki ELLEN.

2016. jún. 15. 11:38
 39/71 anonim ***** válasza:
100%
ja értem. tehát mindenki zárkózzon be a szobájába, ne csináljon semmit, ne rendezzenek se foci vb-t se foci eb-t, se olimpiát, sőt bármilyen sporteseményt se, mert ettől úgyse lesz jobb. abszolút egyetértek.
2016. jún. 15. 11:40
 40/71 anonim ***** válasza:
55%

'Szerinted normalis ha idegen nemzetnek szurkolsz a sajatod helyett? Ha eseteg haboru lenne akkor is atalnal a masik oldalra?'

Na jöjjön egy laikus vélemény: háború és labdarúgás nem egy kategória. Futballban van barátságos mérkőzés, háborúban ilyenről nem hallottam még.

Másik: nem hiszem, hogy bármit befolyásol a világon -ne adj isten fejünkre szakad az ég-, ha magyar ember másik ország csapatának drukkol.

Azt még értem, a politikai ügyekben egymás torkának kapnak, de hogy amiatt is anyázzuk egymást, ki kinek, minek szurkol, az nekem már rejtély...

Mondom ezt úgy, hogy életemben nem csipáztam a futballt és nem érdekel az egész.

2016. jún. 15. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!