Más is az osztrákoknak drukkolt?
# 20
A kérdezővel sem tudok teljesen azonosulni, de ez csak foci, egyesek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki. Lehet szurkolni nem a saját nemzetünknek, nincs ebben semmi, ez nem háború. Aki olyat ír le, hogy aki nem a saját hazájának szurkol FOCIBAN, az magyargyűlölő, és a haza vesztét akarja, annak kéne inkább hallgatnia, mert elveszett a realitásérzéke.
"WOW. Sportolok és absztinens vagyok."
Egyelőre...
"Focisiker nem siker. "
Már miért ne lenne siker? Látod, az élet apró örömeinek nem tudsz örülni. Felkötöd vajon az első fára magad, ha nem érsz el semmilyen sikert sakkban? Bár nem sakkozol. Ahhoz ész is kell.
"Hidd el, akiről azt hiszed hogy örül is csak azért teszi mert áldozata egyfajta tömegpszichózisnak. "
Vagy tényleg tudnak örülni mások sikerének. Nekik van esélyük sikeres embernek lenni. Aki képtelen más sikerének örülni, az sosem lesz sikeres. Bocs, hogy elszomorítalak.
"11, vele egy nyelvet beszélő személy belerúg labdát egy hálóba ami másik 11 más nyelvet beszélő személyhez tartozik."
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy melyik sportot lehet ész nélkül is csinálni.
Nekem minden felmenom osztrak es a magyar valogatottnak szurkoltam, sot meg estere a korhazbol is kilogtam hogy nagy kivetiton nezhessem a meccset a barataimmal! :)
Nem ertem mit kell itt Orbanozni, meg karogni, ez annyira szanalmas hogy azert szurkolsz az osztrakoknak mert Orban igy meg ugy meg adoforintok. Ember.. szerintem kezeltesd magad mert ez nem nomalis, johetnel ide hozzank a pszichiatriara, nem olyan rossz, alaposan kikuralnak, kapsz egy kis anti DK meg anti MLP pirulat, hamar rendbe josz :D
Komolyan inkabb oruljetek mar egy kicsit hogy sikerunk van valamibe, hogy rolunk beszel a vilag es dicsernek minket. Olyan jo este volt a tegnapi, miert kell itt frocsogni?!
"Az a baj hogy pillanatnyi örömöket keresitek a hosszú távú boldogság/boldogulás helyett."
Hidd el, megy egyszerre a kettő is. Nem a magyar győzelem az életem csúcspontja és egyetlen értelme, de ettől még lehet örülni neki.
A stadionépítéseknek meg kb. semmi köze nincs a válogatotthoz. Azt klubok, városok kapják.
"Majd a sürgősségin összestoppolnak ha tudnak."
Aranyos, ahogy máris veréssel fenyegetőztök, ha valaki mást gondol mint ti. Vagy inkább primitíven szánalmas.
elsősorban 24,25-nek:
"Az ember abból a metafizikából indul ki, hogy csak a közösség, mint faj, nemzet, vallás, örök és halhatatlan, és életének súlyát ide veti.
A barátság a létnek az a köre, ahol az Én is megmarad, a közösség is teljesül és tovább él érintetlenül, de a kettő között és a kettőtől függetlenül a létnek egy teljesen új, sem az egyikből, sem a másikból le nem vezethető, harmadik lehetősége támad. Új létforma nyílik meg. Ez a barátság. A barátság a létnek semmiféle más formájához nem hasonlít. Teljesen külön kör. Miért? Mert a maga számára egészen különös istene van. Philia mással össze nem téveszthető Philia-világot teremt. Ez a barátság világa.
...
Hogy ebben mi az öröm és a komolyság, azt minden férfi tudja. Tizenegy férfi szövetséget köt és szemben áll másik tizenegy férfival; a feladat az, hogy a labdát az ellenfél kapujába rúgja. Ez a futball. Minden együtt van, ami a férfikollektívumot jellemzi: a szabály, a fogadalom, az egyenruha, az ellenfél. S a játék olyan fontos, hogy ötvenezer ember nézi lélegzetfojtva."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!