Más is az osztrákoknak drukkolt?
Nem "Gyurcsányoztam", ha rám gondolsz, csak példát hoztam, ahogy Orbánt is meg Amerikát is.
Mi számít a nemzet sikerének? A nemzet egyénekből áll, és mindig egy-egy egyén, vagy egy kisebb nagyobb embercsoport tesz valamit a nemzetért. Az is valami, ha fociban érünk el valami eredményt, mert legalább hallják az ország nevét. Nem egy nevenincs keleti/balkáni ország leszünk. Esetleg egy nyugati állampolgár ráguglizik Magyarországra, meglátja, hogy szép hely, eljön ide turistaként pénzt költeni, vagy éppen befektet itt.
De nem kötelező nézni a focit. Sokakat nem érdekel. De azért nem szép dolog más országnak drukkolni. Meg mint többen említettük, ***még csak nem is racionális, mert ha nem megy jól az EB, lehet, hogy csak még több pénzt pumpálnának bele, mintha nyernénk pár meccset. Vagy ezt nem tartod
lehetségesnek?***
Egyébként nem minden szurkoló proli, akinek ez az egyetlen öröme, ne hidd azt. De ez legalább egy olyan esemény, ami összefogja a nemzetet kicsit, amikor normális ember nem azt nézi, hogy a másiknak mi a politikai nézete vagy hogy néz ki vagy mennyi pénze van, hanem hogy nemzettárs, akivel együtt lehet örülni a sikernek. Az egyetemi tanár és a gazdag, sikeres üzletember is örülhet, pedig más örömük is van.
A 3 *-al megjelölt részben írtak fényében még továbbra is tartod a véleményed? Ha igen, miért?
"#28 Kedves 52%-os alias "EmberAdam3"!
Szerinted normalis ha idegen nemzetnek szurkolsz a sajatod helyett? Ha eseteg haboru lenne akkor is atalnal a masik oldalra? Ha latnad magadat kivulrol..."
Bzzzt nem nyert, próbálkozz újra. Egyébként nem szurkolok senkinek, lesz_rom vastagon a focit, csupán a szánalmas viselkedésetekre reagáltam. Annyira elvakít az esztelen gyűlölet hogy ki se látsz a szemellenződ mögül.
De igen, ha háború lenne gondolkodás nélkül állnék arra az oldalra, amelynek nagyobb az esélye a győzelemre. Nem életcélom megdögleni egy vesztes ország vagy olyan ostoba lózungok, mint "becsület" vagy "hazafiasság" kedvéért. Az élet mindennél fontosabb.
"Ugyanez a végtelen kispolgáriasság az, ami téged jellemez."
Az amit példaként hoztál, az más tészta. Itt európa országai mérik össze erejüket, de ilyen alapon az összes ember, aki szurkól az egyesült államok elnökétől kezdve a legzseniálisabb tudósig, mind nyárspolgár szerinted.
Az hogy egy vetélkedőn örülj, ugyanúgy hozzátartozik az élet örömeihez.
Visszakérdezek : Te miért drukkolsz az ellenfélnek ?
Ugyanis a kérdésed címében benne van, hogy te is drukkolsz, úgyhogy te is kispolgár vagy, de te az ellenfélnek drukkolsz !!
Nem is közönnyel viseltetsz a közösséged iránt, amiben szocializálódtál, hanem még ellenünk szurkolsz. Azt akarod, hogy ne érjenek el semmit a társaságunkból kikerülők.
Vajon miért ? :XDD
"Nem életcélom megdögleni egy vesztes ország vagy olyan ostoba lózungok, mint "becsület" vagy "hazafiasság" kedvéért. Az élet mindennél fontosabb."
Az ilyen ember a saját anyját is eladná. Sajnállak. És mondhatod nekem, hogy semmit nem tudok rólad, mit szólok bele. De az a tapasztalatom, hogy aki nem tiszteli a "becsület" fogalmát, az gerinctelen, nem szeret senkit - mivel nincsenek elvei -, de ami a legfontosabb: önmagát sem tiszteli.
?:D
Ezt hol olvastad, hogy lenézem? :D
59!
Te tudsz szöveget értelmezni? :DDDD Ebben hol van, az, hogy aki ide írt: "Én egyébként azokat sajnálom..." . Itt hol vagy te, vagy egyáltalán bármelyik válaszoló? Hány éves vagy?
Ellenben te személyeskedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!