Honnan terjed az, hogy 1290 fő migráns érkezne csak?
Na akkor még egyszer utoljára. Nem én mondom, az alábbi cikket nem én írtam:
Értelmezzük: Líbia felől? Érthető? From Libya. Aus Libyen. Európába. -ba, -be, rag, szerintem egyértelmű.
Eddig megvolnánk.
Nos, Törökországban van 2 - 2.5 millió menekült. Elhiszed vagy kérsz forrást egy közismert tényre?
Napjainkban is jönnek menekültek, a mai napon is, ahogy ezt írom, azalatt is. Tavaly már 1 millióan jöttek csak Németországba.
Egyezkednek a törökökkel, hogy ne engedjen ki menekülteket Európa felé, és fogadjon vissza még belőlük, de a tárgyalások zötyögősek, ha olvasol újságot - amit kezdek kétleni - akkor úgyis tudsz.
A görögök nem tudják megvédeni a határaikat, az olaszok is erősen a teljesítőképességük határán vannak. Miért? Mert menekültek, illegális bevándorlók jönnek tömegével.
Nem olvasol híreket?
"Immigrazione, emergenza in tutta Europa."
Napjában fognak ki fuldokló menekülteket a tengerből, akik agyonrakott hajókkal kísérlik meg az átkelést a tengeren.
"I piú numerosi arrivano da Nigeria, Gambia, Somalia."
Még további sajtószemlét? Járj magad utána.
Nyilván 60 millió - egy kb. Olaszországnyi - ember nem tud egyszerre idejönni. Ez több éves, növekvő tendenciát mutató folyamat. Idén is nő a menekültek száma:
"In den ersten drei Monaten des Jahres 2016 sind 43 Prozent mehr Flüchtlinge in Italien angekommen als von Januar bis März 2015."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!