Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan terjed az, hogy 1290...

Honnan terjed az, hogy 1290 fő migráns érkezne csak?

Figyelt kérdés
Rendszeresen látom, hogy egyesek ezt írják, de forrást nem tudnak linkelni, mikor kérek.
2016. jún. 2. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
84%
Szèp próbàlkozas. De mèg mindig nem mondtal semmit arra hogy mi a garancia arra hogy mind ide fog jönni? Csak mert te ezt gondolod? Az keves. Egyik nagy menekült válsag idejèn sem jöttek annyian mint amennyit àllìtotok. Tulajdonkèppen eddig csak a rettegőktől hallottam ezeket, minden alap nèlkül. De èn mondtam a pèldàmat, ruandai nepìrtàs idejèn sem jött több milliò menekült, pedig voltak akkor is bőven.
2016. jún. 3. 08:31
 62/64 anonim ***** válasza:
44%

Na akkor még egyszer utoljára. Nem én mondom, az alábbi cikket nem én írtam:

[link]

Értelmezzük: Líbia felől? Érthető? From Libya. Aus Libyen. Európába. -ba, -be, rag, szerintem egyértelmű.

Eddig megvolnánk.

Nos, Törökországban van 2 - 2.5 millió menekült. Elhiszed vagy kérsz forrást egy közismert tényre?

Napjainkban is jönnek menekültek, a mai napon is, ahogy ezt írom, azalatt is. Tavaly már 1 millióan jöttek csak Németországba.

Egyezkednek a törökökkel, hogy ne engedjen ki menekülteket Európa felé, és fogadjon vissza még belőlük, de a tárgyalások zötyögősek, ha olvasol újságot - amit kezdek kétleni - akkor úgyis tudsz.

A görögök nem tudják megvédeni a határaikat, az olaszok is erősen a teljesítőképességük határán vannak. Miért? Mert menekültek, illegális bevándorlók jönnek tömegével.

Nem olvasol híreket?

[link]

"Immigrazione, emergenza in tutta Europa."

Napjában fognak ki fuldokló menekülteket a tengerből, akik agyonrakott hajókkal kísérlik meg az átkelést a tengeren.

"I piú numerosi arrivano da Nigeria, Gambia, Somalia."

Még további sajtószemlét? Járj magad utána.

2016. jún. 3. 09:07
 63/64 anonim ***** válasza:
84%
látom, persze, és olvasom is a híreket! DE! Azon kívül hogy néhányan jönnek folyamatosan, hol az a 60 millió ami ide készül? A líbiaiában várakozó 1 millió meg csak egy esély hogy ide jöhet, de 1 milliót egy 500 milliós EU még mindig bőven el kell hogy bírjon. Csak Törökország ellát közel 3 milliót egyedül, Libanon is ellát jó pár embert, akkor 1 millió miatt nyavalyog egy 500 milliós kontinens? Nevetséges!
2016. jún. 3. 09:23
 64/64 anonim ***** válasza:
58%

Nyilván 60 millió - egy kb. Olaszországnyi - ember nem tud egyszerre idejönni. Ez több éves, növekvő tendenciát mutató folyamat. Idén is nő a menekültek száma:

[link]

"In den ersten drei Monaten des Jahres 2016 sind 43 Prozent mehr Flüchtlinge in Italien angekommen als von Januar bis März 2015."

2016. jún. 3. 09:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!