Honnan terjed az, hogy 1290 fő migráns érkezne csak?
"igaz, nincs rá garancia. de 1294 a mostani. mit kell ezen annyit ajvékolni?"
Azt, hogy úgy adják elő, hogy 1294-nél nem jöb több.Pedig ez csak az első kör.
További hullámok esetén többszöri elosztás lenne.
A kérdésben is benne van a válasz csak a msotani 1294.
Nincs rá garancia, szerződés, semmi, hogy ennyi is marad.
Ezért nem szabad engedni Brüsszelnek, mert elpofátlanodnak és azt hiszik, telepítgethetnek ide-oda.
1290 ember miatt az EU se vergődne ennyit, hogy ha nem fogadjuk be őket, akkor fejenként több millióra büntetnek minket.
Vagy ekkora gondot jelent az 500milliós létszámú EU-nak 1290 ember eltartása?
Szinte biztos, hogy nem állna meg ennyinél. Lehet ezért "ajvékolnak", nem? :D
Ez az ország meg nem bírná ezt hosszabb távon, mikor amúgy is nagy a munkanélküliség, egyebek, nem is tudom, hogy gondolják ezt egyesek!
A kvóta egy maximum, a gyakorlatban az lesz, hogy egy se jön ide, azaz nálunk mindig csak átmenő forgalom lesz, úgysem lesz hajlandó egy migráns sem megelégedni Magyarországgal. Erővel itt tartani, idebörtönözni nem lehet azt, aki menni akar Angliába, Franciaországba, Merkel asszonyhoz, Svédországa. Csak a fidesz rémisztgeti a potenciális szavazóit és örül, hogy azok meg ezt is beveszik és szaladnak majd rájuk szavazni.
Mondom mindezt úgy, hogy nekem sem a szívem csücske az arab kultúra, de azért még nem fog hülyére venni a fidesz úgy mint pl szegény kérdezőt.
adásul a hozzátok hasonlóak azzal jönnek mindig, hogy "nem akarnak idejönni" a migránsaitok.
Nos akkor ezek meddig maradnának, és indulnának nyugatabbra? :D
Ráadásul elismeritek ez nem biztos, hogy csak ennyi. :)
" omolyan mondom, az EU-nak tényleg nagyon komolyan meg kellene büntetni Magyarországot, mert nekünk csak az EU pénze kell, kötelezettséget nem igen szeretünk vállalni."
Szerintem meg azokat kellene akik kitalálták ezt a erőszakos kényszerbetelepítést ami mindenki akarata ellenére menne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!