Honnan terjed az, hogy 1290 fő migráns érkezne csak?
17.25
na mennyivel számoljunk? 2millió? mondj egy számot kérlek :)
Ha nem jönnek többen, minek tárgyalnak a törökökkel Merkelék?
Elég ostoba ember lehetsz, ha neked mindent a szádba kell rágni és képtelen vagy következtetéseket levonni.
17.34
személyeskedés helyett támaszd már alá valamivel, hogy mire alapozod, hogy több menekültet kellene majd befogadnunk. meg sem próbálod?
17.35
de ugye nem gondolod, hogy mind a 60millió idejön majd?
"de ugye nem gondolod, hogy mind a 60millió idejön majd?"
Remélem nem, de ha rajtatok múlik még az is lehetséges.
Folyamatosan van egy migrációs nyomás, és Európából nem azt a jelzést kapják, hogy ide ne jöjjenek. Igen, ennek nem kis rész ide készül - ha nem mind.
Na jó, én erre nem érek rá.
Igazad van, nem fog nőni a kvóta létszáma és nem is jönnek többen.
Merkelék meg puszira fizetnek most ki több milliárd forintnyi eurót, hiszen úgy se jönnek.
Ennyi.
(persze nem, de hát fogyatékkal élőknek beszélhet az ember)
17.40
rajtunk? kik vagyunk mi áruld már el? :)
akkor most már elmondod, hogy szerinted mennyi várható Európában vagy továbbra is terelsz?
"(persze nem, de hát fogyatékkal élőknek beszélhet az ember)"
Aha, tehát miután megválaszolták az amúgy provokatívan feltett kérdésedet, méghozzá veled ellentétben tényekkel érvelve, fogyatékos, aki nem fogadja el a propagandára épülő "véleményedet". Értem, akkor én magam is fogyatékos vagyok, a gondolkodás nevű súlyos mentális betegség fertőzött meg, de ne félj kérdező, droidokat nem fertőz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!