Honnan terjed az, hogy 1290 fő migráns érkezne csak?
"Aki akart, már régen EU-ba jött a tavalyi hullámban. Mind a 60 millió kizárt hogy idejön. A ruandai népírtások idejében sem"
Linkeltem, hogy 60 millió van világszerte. 1 millió Líbiában és további milliók készülnek jelenleg is Európába.
De végre hátradőlhetünk, hogy kizártad ezt a veszélyt, most sokak szívéről esett le nagy kő.
"Linkeltem, hogy 60 millió van világszerte."
És? Szerinted mind ide jön? Na ne nevettess!
"És? Szerinted mind ide jön? Na ne nevettess"
Nem, Brazíliába a kávéültetvényekre dolgozni.
60 millió menekült van jelenleg világszerte - de ez a szám nőni fog minden valószínűség szerint.
Valahova menni fognak, tekintve, hogy a hazájukban a válság, vízhiány, túlnépesedés, háborúk sajnos nem szűnnek meg.
Hova menjenek? Szerintem nem kell hozzá gyémántkeménységű logika, hogy azt gondoljuk, sokuk Európát célozza meg.
Ismételjük meg: Líbiában közel 1 millió menekült vár konkrétan, célzottan Európába való utazásra, átszökésre. Az olasz hatóságok küzdenek a dologgal, napjában állítanak meg embercsempész hajókat, mentenek ki bevándorlókat a vízből.
Az osztrák hatóságok a Brenner - hágón már bevezették a határellenőrzést, a német határokon, Passau, Walserberg, Kufstein stb. már múlt szeptember óta ellenőriznek.
Vajon miért?
Ha nem egy világtól elzárt barlangban élsz - interneted láthatólag van - akkor ezekről már te is tudsz.
Múlt évben csak Németországba 1 millióan mentek, de még pontos számuk sem ismert - ebből sok egyszerűen eltűnt, tehát a nincsenek a hatóságok látókörében jelenleg.
Törökország. 2 - 2.5 millió menekült, ezek csak a szírek. Ismert a képlékeny EU - török viszony. Nem tudni mi lesz a vége, de ehhez sem férhet túl nagy kétség, hogy az EU - t célozzák meg, miért, mit hiszel, az USA - ba készülnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!