Mit szólsz ahhoz, hogy a Jobbikhoz közeli kurucinfo Daróczi öngyilkosságát követendő példak kínálja fel minden cigánynak?
"Daróczi Dávid öngyilkos lett. Legyen hát példaképe minden cigánynak!"
De ők nem gyűlöletkeltők, természetesen. Kikérik maguknak.
Hogy nincs semmilyen kötelék a jobbik, és a kurucz között? Azt állítják itt sokan, hogy nincs. Hogyne lenne már!
A jobbikosok mind használják azokat a gúnyneveket, amit a "kreatív" kurucz-osak találtak ki. Mint pl.: likud viktor, gyurcsótány, zsidesz, maszop, és még sorolhatnám. Még tovább megyek. Városunkban is kampányolt a jobbik. Én nem voltam ott, de láttam a fotókat a neten. A folyosón, nem valami bizalom gerjesztő alakok árultak dolgokat. A portékák között voltak azok a bizonyos lábtörlők, amiket köztudottan a kurucz forgalmaz és értékesít. Tudjátok amiken arcképek vannak. Tehát mit kerestek a jobbikos rendezvényen?
panelpatkány válazsa :) :az első nem lenne rossz, DE a családi pótlék a sulihoz van kötve. de minek jár iskolába, mikor a tanárt veri meg a fehéreket fenyegeti? a 3 csapásról annyit, hogy egy rab 10 millió forintba kerül/év. csak ennyi. lehet, hogy demokratikus lenne, de nem jó. és szerintem a saját ország is demokratikus. amerika is kitoloncolgatja a szemetet, mi miért nem tehetjük meg? nem bántanám én őket. csak hozzanak létre maguknak államot, és legyenek a maguk ura. itt azt állítják, úgyis el vannak nyomva. nincs saját országuk. közép európa biztos benne lenne, hogy adjunk nekik egyet valahol. mert nem csak a magyarok kinlódnak velük.
22/L egyébként
mindenki tudja leszűrni a híreket és kész . én megszállott kurucos vagyok néha nekem sem tetszik a hangvétel és főleg az hogy ezmiatt szándékosan a jobbikot támadják alaptalanul. ezt a kuruc szerkesztősége is láthatná.
HIÁNYPÓTLÓ az tény aki meg a tényekkel nem hajlandó szembesülni ami ott van az elveszett ember. Egyébként meg átlag 3000 res nézettsége van a lapnak, ugyhogy nem lehet nagy szar
"A portékák között voltak azok a bizonyos lábtörlők, amiket köztudottan a kurucz forgalmaz és értékesít"
Ebben nagyon tévedsz, a kurucinfo csak hirdeti, egyáltalán nem ők forgalmazzák és értékesítik, hanem egy magán személy, aki készíti is a lábtörlőket. Azzal, hogy egy Jobbik rendezvényen is árulja, még nem a kurucot képviseli, csak el akarja adni a termékeit.
Mellesleg a kurucinfo hirdet nyílászárókat, háztartási berendezéseket, élelmiszer üzleteket, stb...nem hiszem, hogy azok a cégek mind a kuruc tagjai lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!