Mit szólsz ahhoz, hogy a Jobbikhoz közeli kurucinfo Daróczi öngyilkosságát követendő példak kínálja fel minden cigánynak?
"Daróczi Dávid öngyilkos lett. Legyen hát példaképe minden cigánynak!"
De ők nem gyűlöletkeltők, természetesen. Kikérik maguknak.
"Kíváncsi lennék, Te, hogyan oldanád meg a cigánykérdést úgy, hogy a magyarságnak ebből előnye származzon. Te, nagyon jobbikos kiskomcsi. :D"
Először is téged költöztetnélek be közéjük. Ezzel Mo. egy problémája megoldódna. Aztán a cigányokat zárnám össze egymással. Ennyi. :)
Vagy van egy még jobb megoldás, sajna nem nekem jutott eszembe:
"Hadsereget kell szervezni a cigányokból és megtámadni Romániát. Ha nyerünk, mienk Erdély, ha veszítünk mienk Magyarország."
a panelpatkány válasza: az Alföldön egy részt! vaksi. nem az egészet.
2. olyan részt, ami alkalmatlan földművelésre. van olyan ami már majdnem sivatag
3. én nem ettem még magyar paradicsomot, mivel alig van a boltban
4. gondolom te is cigány vagy és ráadásul alöldi. de akkor maradhatsz ahol vagy. mi ezzel a baj?
2. Magyarországon nincs sivatag. Sehol.
3. Azért nem zabálsz magyar paradicsomot, mert csak a Tuskóba, meg a Lidlibe, meg a többi szemét helyre jársz. Menj be egy magyar zöldségeshez, aki a Kiskundorozsmai piacról hordja az áruját. Akkor majd zabálsz igazi paradicsomot.
4. Nem vagyok se cigány, se alföldi. Dunántúli vagyok, és termeléssel, illetve kereskedéssel foglalkozom. Legközelebb gyere ki a panelből, mielőtt hülyeségeket beszélsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!