TlI sem mentek el szavazni?
Nah addig nem megyek el szavazni amíg:
- Nem érzem magam biztonságban,ha kilépek az utcára.
- 60e-nél kevesebbet fizetek szállásra+rezsire az egyetem miatt(Úgy,hogy ketten fizetjük a barátnőmmel!).
- Nem látok valami változást munkahely terén(Anyám+Apám adja nekem a legtöbb pénzt,hogy egyátalán élni tudjak!:)Vicces?).
- Nem teremtenek egy IGAZSÁGOS büntetési 'rendszert'.
- Megszüntetik a korrupciót és a bürokráciát(tudom ez szinte lehetetlen,de....)
- Nem látom a fizetés növekedését!
- Nem látok egyenjogúságot!
- Nem én fizetem a kissebség után a segélyt!
- Nem tetőzik így az ÁFA!
Mo-n csak azt látom egyébként,hogy az eladósodás is csak nő!
Na ezt garantálják nekem,és énekelve megyek el szavazni!!Sőt még fel is írom a szobám falára ha kell!
REMÉLEM EZT EGY POLITIKUS IS OLVASSA:)NAH SZAKIKÁM EZT VIDD VÉGBE!:)(Légyszi most az 1x nézzétek el a nagy betűt!!)
Ti mit gondoltok erről?
Én sem megyek, mivel nem látom realitását.
Majd ha lesz egy szervezet,ami nem csak X-elgetni akartat velünk, hanem tenni is valamit, akkor oda megyek majd.
Amúgy pedig az argentin gyárfoglalókat idézném:
"Az álmaink nem férnek rá a szavazócédulátokra!"
Egy másik:
"Ha szavazással bármi komoly dolgon lehetne változtatni, akkor betiltanák."
21:21
Ne haragudj(tényleg ne),de honnan legyek biztos abban,hogy melyik párt tudja ennek csak akár a csíráját is biztositani?Fideszben nem nagyon hiszek mszpben mégugyse!
Jobbik szélsőjobb a gárdát ki akarja megint?
21:25
Pedig sír a szám,mert az ember elvárná,hogy olyan ember kerüljön az élre,aki akar is valamit kezdeni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!