Utálom a Jobbikot! Régen szimpatizáltam vele, d most már
undorodok tőlük! De az értelmes Jobbikosoknak szeretném
mondani: ?
Figyelt kérdés
Szóval egyre többen utálják meg a Jobbikot,látván a szavazóikat...Be kéne fejezni ezt a nehéz életű liberálisozást meg a haza áruló,zsidó bérenc szövegeket...
Nem gondoljátok úgy,hogy ez a sok ostoba Jobbik szavazó leégeti a pártot?
(Ne OFFoljatok,nem érdekel a többi párt)Most nem ez a kérdés
Kérdező te szerintem elsősorban már önmagad utálod, mert rádöbbentél mekkora korcs vagy. És mivel ezt nem mered önmagadnak bevallani ezért mutogatsz másokra.
2010. ápr. 5. 01:52
62/69 anonim válasza:
"akármilyen hihetetlen én ősszel még jobbikra akartam szavazni.
nem ismertem a programját, nem tudtam ki az a vona és morvai, csak tudtam hogy van egy új párt végre.
aztán elolvastam a programját megtudtam ki az a vona és morvai, na azóta undorodom a jobbiktól.
az itteni szimpatizánsokról meg ne is beszéljünk.
pedig vihette volna többre a jobbik. "
Igen rettentő nagy hanyatlás nekik hogy te nem rájuk szavazol.. :D
2010. ápr. 5. 01:54
63/69 anonim válasza:
A Jobbik ellneseket be kell börtönözni majd megkínozni és kivégezni.
2010. ápr. 5. 02:00
64/69 anonim válasza:
Azt hiszem az ide írókat össze kéne gyűjteni pártól függetlenül és legéppuskázni. :)
2010. ápr. 5. 07:31
65/69 A kérdező kommentje:
te is ideírsz=)
De ez a legéppuskázni szó nagyon tetszik,nem tudom honnan vetted:)
2010. ápr. 5. 07:34
66/69 anonim válasza:
Hát...ha itt választottad meg a döntésedet...Akkor bocs, de szntem sosem voltál IGAZI Jobbikos. Minden pártban vannak szitkozódók, te tudod...De ha esetleg nekem va igazam, és csak provokálni akartál, akkor szégyen vagy. És ha azért nem szavazol a Jobbikra, mert itt látsz ilyen kommenteket...hát...te tudod..
2010. ápr. 5. 11:50
67/69 anonim válasza:
Kérdezö 100%ba egyetértek veled :D Csakén sose birtam a jobbikot . Morvaitol hányingerem van
2010. ápr. 5. 16:25
68/69 anonim válasza:
Utálom a jobbikot, rohadt egy banda az összes mocsok. Olyan dolgokat mondanak olyan vallású és fajta emberekre, akik nekik az büdös életbe nem ártottak. Mindenkit gyűlőlnek, csak az úgynevezett "nagy magyarokat" nem.
2012. júl. 23. 21:21
69/69 anonim válasza:
Pont ugyan ezt érzem én is!
Amig nem ismertem meg jobbikosokat addig jó volt utána hoyg meg ismertem őket már kezdtem csalódni de nagyot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!